Dingen waar we stiekem héél trots op zijn... -
08/12/2015


directlampen header
Eerlijk is eerlijk: het is superleuk om complimentjes te krijgen over ons appartement. Niet alleen van mensen die op bezoek komen, maar ook online krijgen we de meest leuke reacties (van jullie!). Wat mij opvalt is dat we vooral veel complimenten krijgen over onze lampen. Superleuk, want hier zijn we natuurlijk ook héél erg blij mee…

 

Directlampen 1
Ik was bang dat het nogal een strijd zou worden toen ik voorstelde een koperen lamp voor in de slaapkamer te kopen. Mijn vriend heeft namelijk een gezonde afkeer voor mijn koperobsessie en door zijn toedoen heb ik al een tiental koperen items en decoratiestukken weer terug in de online schappen moeten leggen. Toch bezweek ook hij bij de aanblik van deze koperen lamp van Directlampen.nl. Het is misschien wel de meest favoriete lamp die we bij deze webshop vandaan hebben. De lamp is erg luxe qua uitstraling en door de koperen ‘kooi’ geeft hij ook een heel tof patroon af op de muur wanneer de lamp aanstaat. Nóg een goede reden om extra lang in bed te blijven snoozen.

Directlampen 3
Gelukkig waren mijn vriend en ik er ook snel over eens dat we industriële lampen in huis wilde hangen. Dit exemplaar hangt nu dus te pronken in de woonkamer. Hij is stiekem bruin van kleur, maar omdat ‘ie zo’n stoere afwerking heeft lijkt deze lamp grijs. Of ligt dat aan ons? We hebben het snoer (lees: met ‘we’ bedoel ik ‘mijn vriend’) ietwat korter gemaakt, zodat de lamp hoog aan het plafond hangt. Ook is de lamp aangesloten op een dimmer, waardoor we er ook een subtiel licht vanaf kunnen laten komen. Ik denk dat dit toch wel onze gezamenlijke favoriet is.

Directlampen 5
En als laatste, de vloerlamp. Hier krijgen we misschien nog wel de meeste complimenten over. Ook deze heeft een industriële uitstraling en is ongeveer één Femke hoog (heb ik altijd al een keer willen zeggen). Persoonlijk vind ik dat ‘ie erg goed matcht bij onze fauteuil, dus daar hebben we ‘m ook naast gepositioneerd. Het grappige vind ik dat alle lampen in ons huis eigenlijk best verschillend zijn, maar op de één of andere manier héél goed met elkaar matchen. En ja: ik ben er dus héél, héél blij mee.

 Wat vinden jullie van onze lampen? Welke is jullie favoriet?

iconadvertentie40 reacties


  8 december 2015

  Die koperen lamp is echt super tof :-)!  8 december 2015

  Ik vind vooral de koperen lamp echt geweldig!  8 december 2015

  Ah wauw wat een gave lampen! Ik vind de lamp naast de stoel ook echt heel leuk, en de koperlamp. Staat zo gaaf in je huisje!

  Liefs! Evelien  8 december 2015

  Ja de lampen zijn echt tof! En ik zag laatst bij Eigen Huis en Tuin dat het juist heel goed kan al die verschillende lampen in huis!  8 december 2015

  Die vloerlamp is zo gaaf! I like it <3  8 december 2015

  Ze zijn echt leuk! X  8 december 2015

  wat een toffe lampen en het is toch niet erg als je daar stiekem een beetje trots op bent is juist leuk en schijnbaar vinden andere mensen jullie smaak ook leuk!  8 december 2015

  De koperen lamp is zo Pinterestproof! Super leuk om jullie huis steeds meer een geheel te zien worden. :)  8 december 2015

  Wat een heerlijke lampen! Ik heb gewoon peertjes in mijn lampen zitten en geen kappen, als ik ga verhuizen, ga ik zeker echte lampen ophangen! Wellicht wel een koperen lamp zoals jullie hebben, wat is die mooi!  8 december 2015

  Stiekem ben ik toch nog altijd het meest verzot op je fauteuil, ook al past de vloerlamp er inderdaad erg goed bij ;-)  8 december 2015

  Nieuwe lampen staat ook nog op mijn to do lijstje voor de komende tijd (muur is geverfd, trap ook, de meubels zijn verzet, accessoires veranderd, maar lampen vind ik heel moeilijk!). De jouwe zijn iig erg leuk!  8 december 2015

  Oooh die koperen lamp is echt super mooi :D goede smaak haha!  8 december 2015

  Wat super gaaf!! Ik vind de lamp van de woonkamer heel gaaf. Op de foto ziet hij er grijs uit, maar hij triggert bij mij de vraag of ik het bruin erin kan ontdekken. Dat fascineert me. Zelf hou ik ook van industriële lampen, voor de woonkamer, lekker strak. Helaas vind ik mijn woonkamer te klein daarvoor, want ze zijn vaak wel wat groter.  8 december 2015

  Aah die koperen lamp is erg mooi!


  Carlijn

  8 december 2015

  Mooie lampen! Maar die kerstboom is toch ook wel heel erg mooi ;)!!  8 december 2015

  Ik vind het mooie lampen om te zien, maar het zou niet mijn ding zijn om het in mijn huis te hangen! Ik ben wel dol op de koperen trend, maar ik hou het meer bij decoratie in koper!  8 december 2015

  Die lamp ziet er super stoer uit die koperen heel tof meid!  8 december 2015

  Ik vind lampen echt een moeilijk ding. Die van jullie zijn wel erg mooi!!  8 december 2015

  Die koperen lamp is tof!  8 december 2015

  Die eerste lamp vind ik zo gaaf !  8 december 2015

  Ik vind zulke lampen heel gaaf. Die stoel vind ik ook heel graag!

  x  8 december 2015

  Van deze lampen kan ik echt niet kiezen welke mijn favoriet is! And you know which other lamp I like, haha. Sorry, dat was echt slecht.
  Liefs, Susan  8 december 2015

  Wat een zalige lampen!  8 december 2015

  Die koperen lamp is inderdaad tof zeg! Mijn vriend heeft ook een hekel gekregen aan koper, sinds ik ongeveer alles wat koper is mee wil nemen uit de winkel. Maar ik ga de strijd zeker een keer winnen!  8 december 2015

  Ik vind ze allemaal super leuk, maar de koperen is mijn favoriet!  8 december 2015

  ‘Hij is één Femke hoog”, hahahahahaah geniaal Femke! Die ga ik proberen te onthouden, haha. Ze zien er echt prachtig uit, vooral ook die mix van twee stijltjes vind ik tof! Ik kan niet wachten tot ik zelf mijn eigen appartementje heb.  8 december 2015

  Wat grappig! Mijn vriend zegt ook telkens hardnekkig ‘Nee!’ tegen alle koperen items die ik hoopvol uit de schappen pak en omhoog hou (inclusief puppy oogjes natuurlijk..). Maar de industriële look kan hij wél goed waarderen! Zal wel een mannending zijn :’).  8 december 2015

  Wauw wat een mooie lampen zeg! Die koperen lamp is echt prachtig<3  8 december 2015

  Super gaaf!! Prachtige foto’s ook :)

  Gr, Nikki  8 december 2015

  Super leuke lampen!  8 december 2015

  Ik vind die staande lamp ZO cool!  8 december 2015

  Jaaa, helemaal terecht dat je zoveel complimenten over je lampen krijgt! Ik vind de laatste heel gaaf!  8 december 2015

  Één Femke hoog, hahaha! Ik vind ze allemaal echt prachtig. Ik vind dat industriële altijd zo ontzettend stoer, geeft echt iets extra’s. (:  8 december 2015

  Ze zijn allemaal mooi, maar de koperen is natuurlijk het mooist!  8 december 2015

  stuk voor stuk zijn ze tof!  8 december 2015

  Die eerste!! Die roze pfff mega mooi!  9 december 2015

  Beide lampen zijn heel mooi!  9 december 2015

  de bruin/grijze hanglamp vind ik echt te gek!  9 december 2015

  Jaaa, nou ik vind jullie lampen ook prachtig! Die koperkleurige is mijn favoriet! Kus Iep xo  19 december 2015

  Wat een mooie lampen! Ze staan erg leuk!