3 dingen waar ik dit weekend blij van word -
14/05/2016


dingen waar ik blij van word 1

Allereerst wil ik even zeggen hoe blij ik werd van jullie (lieve!) reacties deze week. Niet dat ik heel veel anders van jullie gewend ben, but still: het doet me echt zóveel goed. En hoewel het kwik dit weekend misschien flink daalt, heb ik nog steeds genoeg dingen om blij van te worden: van snoepige sokken tot mijn artikel in Cosmopolitan.

pinned by k dolly eye sokken
Snoepige sokken – Op de basisschool aten we gezellig samen tosti’s in de lunchpauze en wisselden we Diddl-briefpapier uit, nu hebben we allebei ons eigen bedrijf. Grappig hoe het leven soms kan lopen, toch? Pinned By K is opgericht door Kris van den Oetelaar (en haar vriend!) die je misschien wel kent van de grappige fringes voor je sneakers. Sindsdien is hun bedrijf alleen maar gegroeid en verkopen ze nu -naast fringes met glitters en bowties in snoepkleuren- ook toffe sokken. Mijn favoriet? Zonder twijfel bovenstaande Dolly Eye-sokken. Zijn ze niet fantástisch? Een heus modefeestje voor je voeten.

tony chocolonely kokos puur pecan cosmopolitan juni 2015
Pure chocolade met kokos – Wat begon als een onschuldig moederdagcadeau, eindigde in een heuse verslaving voor mij. Lang verhaal kort: het moederdagcadeau wat mijn moeder voor ogen had was tijdelijk niet beschikbaar, maar toch wilden mijn broer, zus en ik íéts geven. De noodoplossing? Een pakket met een aantal kleine dingen inclusief voucher voor het ware cadeau. Eén van die kleine dingen? Deze Tony Chocolonely-reep met kokos en pecan. Mijn moeder is namelijk dól op combinatie chocolade en kokos. Vervolgens bedacht ik me: ‘Hé, ik vind deze combinatie ook fantástisch.’ Oftewel: Ik snelde naar de wereldwinkel om ook mezelf op zo’n reep te trakteren. En ja: inmiddels heb ik deze al bijna helemaal op.

larissa tara verbon cosmopolitan nederland juni 2015

Vrolijke interviews in Cosmopolitan – ‘Went het ooit om een artikel van jezelf gepubliceerd te zien?’ Nou, ja én nee. Ja, in de zin van: ik bivakkeer niet meer onder de brievenbus wanneer er een tijdschrift onderweg is met mijn naam zwart op wit in het colofon. Nee, als in: het blijft stiekem toch wel pretty awesome. Zoals deze inspirerende (en happy) bloggerrubriek waaraan ik mocht meewerken. Inclusief tips om blij te zijn met je lichaam én jezelf onder het mom #movelikenoother. Überhaupt vind ik het gewoon ont-zet-tend leuk dat tijdschriften als Cosmopolitan bloggers ook een platform geven en hen serieus nemen als influencers. De tijd dat bloggen slechts een geeky hobby is, is nu toch écht voorbij.

En, en, en… Wat vinden jullie van mijn nieuwe sokken? Wat zijn dingen waar jullie nou blij van worden?23 reacties


  14 mei 2016

  Superlief die sokken! Ik vind sokken altijd zo leuk om te kopen :D Ik word erg blij van een goede film en mooi weer. En ik houd erg van slapen :)  14 mei 2016

  Leeeeeeuk, die sokken. Ik wil ze ook :-). Ahh die interviews zijn altijd zo leuk, lijkt me leuk om terug te zien als het van jouw hand afkomstig is :-)


  Femke - Youniqueblog

  14 mei 2016

  Ja, cool hè? Ik vind ze ook zó leuk :-)  14 mei 2016

  Wat een leuke en vrolijke dingen! Ik wil zelf snel de Tony’s melk – passievrucht – yoghurt uitproberen die net uit is. En ik ga de Cosmopolitan er even bij pakken dit weekend denk ik! ;-)


  Femke - Youniqueblog

  14 mei 2016

  Oooe, die klinkt ook zo lekker! Jammer dat ik geen melk mag :-(  14 mei 2016

  Ik en mijn beste vriendin zijn beide dol op fancy sokken, dus ik ben altijd bezig om mijn collectie ui te breiden!


  Femke - Youniqueblog

  14 mei 2016

  Ik ook! Ik heb zóveel bizarre exemplaren, héél leuk :-)  14 mei 2016

  ik vind die sokken echt super leuk.


  Femke - Youniqueblog

  14 mei 2016

  Dankjewel :-)!!  14 mei 2016

  Oh die tony’s reep klinkt echt heerlijk!  14 mei 2016

  Tja, wie wordt er nu niet blij van chocolade eh? Njam :-)  14 mei 2016

  Wat een toffe sokken zeg, zo leuk en vrolijk! Die Tony’s lijkt me echt onweerstaanbaar inderdaad..<3


  Femke - Youniqueblog

  14 mei 2016

  Jaaa, ik word er ook echt enórm blij van :-)!  14 mei 2016

  Oh die sokken zijn gaaf!! Ben gek op aparte sokken, heb er ook mega veel en erm een kater die graag in die lade ligt haha! Heb je trouwens gezien dat Tony een nieuwe estafette reep heeft?? Melk met passievrucht. Morgen even spieken of onze appie deze al heeft gnaaaaa :-D


  Femke - Youniqueblog

  14 mei 2016

  Ja, ik had het gezien maar ik ben helaas allergisch voor melk :-( *snif*  14 mei 2016

  Ahh die sokken zij geweldig. Waar ik blij van wordt is spontane dagjes weg met vrienden.


  Femke - Youniqueblog

  14 mei 2016

  Ah, daar word ik ook altijd heel blij van :-)  14 mei 2016

  Oeh wat een schattige sokken! En ik vind het ook altijd onwijs leuk om iets over bloggers/vloggers te lezen in de ‘reguliere’ media  14 mei 2016

  Die sokken zijn zoo awesomee!


  Femke - Youniqueblog

  14 mei 2016

  Dankjewel :-)!!  15 mei 2016

  Kan me heel goed voorstellen dat je daar blij van wordt inderdaad én zeker van het artikel in zo’n groot blad. Doe je goed!  15 mei 2016

  Die sokken zijn wel echt heel leuk :)
  Ik word dit weekend blij van een nieuw kastje in de hal, dat we hebben aangeschaft. Eindelijk al die losse troep achter deurtjes


  Femke - Youniqueblog

  15 mei 2016

  Ah, wat fijn! Echt een opluchting, lijkt me :-)