Things that made my week...#218 -
26/06/2016


Things that made my week def
Pfoe, wat een week! Maar wel een héél leuke: zo ging ik een aantal dagen met mijn vader naar Kopenhagen én ging ik met mijn zus een bruidsjurk uitkiezen. Wat er nog meer is gebeurd? Deze week had ik een onvoorzien ‘bucket list’-momentje, had een Engelse toerist een gevatte opmerking toen iemand hysterisch op de liftknop drukte en daagde mijn vader mij uit om iets te doen wat ik écht niet durfde. Benieuwd?

 • Op de dag van vertrek naar Kopenhagen een Gossip Girl-marathon houden. Ik hoef nu nog maar één aflevering te kijken en dan heb ik (voor het eerst) alle seizoenen gekeken.
 • Wanneer papa en ik Kopenhagen aan het verkennen zijn en ik het eerste gebouw met gekleurde muren tegenkom: “Pap, bereid jezelf erop voor dat je héél veel foto’s van mij moet maken voor gekleurde gebouwen.”
 • Wanneer ik net mijn tanden aan het poetsen ben en papa zegt dat ik naar het uitzicht op het dak moet komen kijken. Ik: “Tandenpoetsen op het dak. Nou… Wéér iets om van mijn bucket list af te strepen.”
 • Wanneer een werknemer van het hotel hysterisch op de knopjes van de lift drukt, omdat hij denkt dat de liftdeuren zo sneller dichtgaan. Een Engelse vrouw, die met ons in de lift staat: “Are you sending morse code?”
 • Als papa en ik aan het wandelen zijn en we twee politieagenten met mitrailleurs bij een grote deur zien staan. Ik: “Zo, dan.” Papa, al grappend: “Hé Fem… Vraag eens of je even mag plassen.” *ik barst in lachen uit* Ik: “Je snapt dat dit een panieklach is, hè?”
 • Met een plastic tasje een Kerk betreden waar je stil moet zijn. Dát is pas een opgave.
 • Samen met mijn zus een bruidsjurk uitzoeken voor ‘De Grote Dag’, en wanneer haar stief/schoonmoeder vervolgens bij één jurk zegt: “Als jij die jurk niet neemt, dan neem ik ‘m.”

Ennn… Gisteravond heb ik voor jullie (op de valreep!) ook nog even mijn wekelijke vlog gemonteerd met een aantal leuke momenten in Kopenhagen én -jawel- het shoppen voor de bruidsjurk. Deze beelden zijn uiteraard uitgekozen in overleg met mijn zus. Die er werkelijk drop dead gorgeous uitzag in iedere jurk die ze droeg. Kijk je mee?

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?29 reacties


  26 juni 2016

  Wat een toffe week heb je achter de rug.. nou is Kopenhagen natuurlijk sowieso gaaf. Dan ook nog met je zus mee voor haar trouwjurk, dat lijkt mij erg bijzonder.


  Femke - Youniqueblog

  26 juni 2016

  Ja, dat was inderdaad echt superbijzonder! En al die jurken stonden haar zó goed. Echt jaloersmakend.  26 juni 2016

  Oei met een plastic tasje een kerk binnen klinkt inderdaad niet al te makkelijk, haha! En ik had wel willen weten wat er gebeurd was als je had gevraagd of je mocht plassen, haha!


  Femke - Youniqueblog

  26 juni 2016

  Ik durfde het er niet op te wagen :’)  26 juni 2016

  Ja, vooral die foto’s hé! Je moet overal iets een foto van hebben!  26 juni 2016

  Hahaha, ik had de gezichten van de agenten wel willen zien als je het had gevraagd.


  Femke - Youniqueblog

  26 juni 2016

  Hahaha, ik durfde het niet aan :’)  26 juni 2016

  Super leuke vlog heb je gemaakt! Tof dat je vader het uitzicht had ontdekt, echt een prachtige plekje!


  Femke - Youniqueblog

  26 juni 2016

  Jaaa coole spot, hè? Zo ontdek je weer eens wat ;-)  26 juni 2016

  Aaah wat leuk je citytrip! Oh en zo lief dat zoveel moesten huilen om de schoonheid van de jurk en je zus! Ben benieuwd!


  Femke - Youniqueblog

  26 juni 2016

  Het was ook zo’n spontaan moment. Zelfs iemand die normaal gesproken niet zo snel huilt, barstte in tranen uit. Blijkt zo’n programma als ‘Say Yes To The Dress’, dus echt geen aanstelleritis te zijn.  26 juni 2016

  Erg leuk om te lezen!  26 juni 2016

  Haha, geweldig om te lezen! Wat een spannende en leuke week.  26 juni 2016

  ben benieuwd naar de jurk :D


  Femke - Youniqueblog

  26 juni 2016

  Snap ik! Ik kan niet wachten tot ik ‘m met jullie mag delen – ik ben verliefd! :-)


  Ashley

  26 juni 2016

  Wat is Wikkie toch een schatje! Dat kopje toen Roy hem vast had: om te smelten. De jurken die je zus paste vond ik allemaal mooi, maar waar ik wel benieuwd naar ben: neem je ons ook mee op de zoektocht naar jouw jurk voor dé dag van je zus? Ik ben namelijk wel benieuwd naar jouw outfit.


  Femke - Youniqueblog

  26 juni 2016

  Helemaal eens! Toch was het grappig dat toen ze dé jurk droeg vrijwel iedereen moest huilen. Bijzonder dat dat gebeurde, want dat hadden we ook zelf écht niet verwacht. En wat een goed idee! Ik heb namelijk nog géén idee wat ik ga aantrekken :’)  26 juni 2016

  Ahhhh wat lief dat iedereen ontroerd was bij het zien van dé bruidsjurk!!! Net als in de film!


  Femke - Youniqueblog

  26 juni 2016

  Jaaa, en wij altijd maar denken dat dat aanstellerij en sensatie is voor tv. Echt niet dus :’)  26 juni 2016

  Wat heb jij een geweldige week achter de rug. En wat leuk om te zien hoe de grote zoektocht naar een bruidsjurk gaat. Ik vond alle jurken die je zus pastte wel mooi. ^_^ Ik zou écht niet kunnen kiezen! En wat een super leuk commentaar van die engelse toerist. Lekker witty.


  Femke - Youniqueblog

  26 juni 2016

  Helemaal mee eens! Ik vond alle jurken haar ook heel mooi staan, maar er was één jurk waarvan iedereen moest huilen. Dat zegt toch wel iets :-)!  26 juni 2016

  Wat leuk allemaal weer! die morse code grap is wel een goeie inderdaad haha. Ben benieuwd naar de trouwjurk, zag er nu al allemaal supermooi uit :D


  Femke - Youniqueblog

  26 juni 2016

  Jaaa, ik kan niet wachten om dé trouwjurk met jullie te delen – ik ben er ook zó verliefd op!  26 juni 2016

  Wow super leuk! Kopenhagen lijkt me echt heel gaaf!  26 juni 2016

  Aaah wat heerlijk om te lezen en te zien! Geniet van de nieuwe week :)


  Femke - Youniqueblog

  26 juni 2016

  Lief van je, dankjewel :-)!! Jij ook <3  26 juni 2016

  Je vlog is weer geslaagd! En haha die actie van je vader bij de zeemeermin :P.


  Femke - Youniqueblog

  26 juni 2016

  Yay, superlief – dankjewel Marloes :-)!  29 juni 2016

  Jaaa, shoppen voor een trouwjurk is zó bijzonder! En verder weer echt een heel leuk lijstje =D