Things that made my week...#223 - YouniqueBlog.nl
31/07/2016


things that made my week def

Deze week voldeed ik aan álle vooroordelen over mijn (afwezige) kookkunsten, deden mijn collega’s een opvallende observatie met betrekking tot mijn slaappatroon en kon ik het niet laten om op vrijdagmiddag een toepasselijk filmpje op te nemen. Nieuwsgierig? 

 • Wanneer ik op een zeer uitzonderlijk moment voor mijn broer en zus ga koken, en vervolgens de pasta (die naast de pan was gevallen) in de fik steek: “Jeetje… Ik voldoe nu wel aan alle vooroordelen die jullie over mij hebben.” Lees: Ik sta binnen mijn familie niet bepaald bekend als een keukenprinses ;-)
 • Wanneer Roy en ik praten over wie we zouden uitnodigen op onze bruiloft (Hypothetical, people. Don’t get excited yet ;-)), en we allebei de kriebels krijgen van het idee van krijsende kinderen. Roy: “We schrijven gewoon op de uitnodiging dat kinderen onder de 25 jaar niet toegestaan zijn.” Ik: “Deal.”
 • Als ik met collega’s praat over het feit dat ik héél diep slaap, wat irritant is omdat ik steeds wakker wordt met gevoelloze ledematen. Ik: “Ik heb dit eigenlijk pas sinds ik ben gaan samenwonen.” Collega’s beginnen allemaal te lachen: “Vind je je vriend vermoeiend, Femke?”
 • Alle té leuke reacties op ons nieuwe product in onze webshop, namelijk: een persoonlijke illustratie van je kat(ten). En nog leuker: de eerste aanvragen die zijn binnengekomen. YAY!
 • Iedereen op Instagram laten meebeslissen welke film ik moet gaan kijken en uiteindelijk toch -heel eigenwijs- een andere film kiezen.
 • Als allerlaatste op het werk aanwezig zijn en het niet kunnen laten om een melig filmpje in de groepsapp te delen… Maar die: zie je in de nieuwste weekvlog!
 • De aankondiging van een Harry Potter Go app – I kid you not. Je begrijpt: die wil ik uiteraard wél spelen ;-)

Ja! De allernieuwste weekvlog staat weer voor jullie klaar. Ik neem jullie mee naar de Swan Market, laat de nieuwste toevoeging aan Wikkie’s dieet zien (lees: een spons) én had een passende afsluiting van mijn werkweek toen ik op vrijdagmiddag als enige op de afdeling overbleef. Kijk je mee?

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

Kom ook eens hier langs… | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER12 reacties

  Romy

  31 juli 2016

  De mokken vind ik het leukst!


  Femke - Youniqueblog

  31 juli 2016

  Yay, dankjewel! Leuk om te horen :-)  31 juli 2016

  Ik wist niet dat er echt sprake was van een Harry Potter go app!! omg :D

  x


  Femke - Youniqueblog

  31 juli 2016

  Jaaa, dat is gisteren aangekondigd door de makers van Pokémon GO :-)  31 juli 2016

  Hahahaha die schuurspons!! Whaha die snapchat filter en all by myself, geweldig!  31 juli 2016

  Whaaat! Harry Potter go app! Ik vind pokemon niks, maar Harry Potter!! Yes yes yesssss  31 juli 2016

  Aaaah, Harry Potter Go, kan niet wachten tot ik dat kan gaan spelen! :D  31 juli 2016

  Hahaha, dat met die pasta, super herkenbaar! (En ik maar altijd beweren dat ik super goed in koken ben, kuch)  31 juli 2016

  Zo leuk om te zien hoe jullie samen bezig zijn met de shop enzo! En wauw, dat Harry Potter nieuws is een geschenk uit de hemel. <3  1 augustus 2016

  Wat leuk om te lezen.  2 augustus 2016

  Ik kan niet wachten op de Harry Potter Go app!


  Femke - Youniqueblog

  2 augustus 2016

  Ik ook niet :-)!!