Things that made my week...#224 - YouniqueBlog.nl
07/08/2016


Things that made my week

Deze week knuffelde Roy mij opeens te midden van de supermarkt om een wel héél bijzondere reden, heb ik vanaf nu bewijs dat Wikkie écht wel verstaat wat ik zeg en kreeg een collega een heel -euhm- apart verzoek van een vrachtwagenchauffeur. Lees je mee?

 • Roy, die me opeens knuffelt te midden van de supermarkt: “Gefeliciteerd!” Ik, volledig verbaasd: “Waarmee?” Roy: “Je bent zojuist voor het eerst het koekjesschap voorbijgelopen zonder stil te staan.”
 • Roy, ietwat geïrriteerd nadat hij Wikkie’s nagels heeft geknipt en Wikkie bits van hem wegloopt: “Wikkie dénkt dat ze jou liever vindt, maar in feite verzorg je haar helemaal niet.” Ik: “Ik geef haar liefde.” Roy: “Dat bedoel ik.”
 • Wanneer ik de deur uitloop om even wat boodschappen te doen. Ik: “Dag Wikkie” Wikkie: *miauw* “Wooow,” aldus Roy en ik die elkaar tegelijkertijd perplex aankijken.
 • Als ik samen met een collega vlakbij het kantoor foto’s aan het maken ben en een vrachtwagenchauffeur opeens vraagt of ze wil poseren voor de vrachtwagen en ik ‘dan even de foto kan doorsturen’. Ik, nadat we hem hebben afgewimpeld: “Nou… Laten we positief blijven. Het is niet niet iedere dag dag dat iemand een foto van je wil maken voor zijn vrachtwagen. Best -euhm- bijzonder, toch?”
 • Wanneer een collega een paar hakken aantrekt: “Oh, ze zitten echt héél comfortabel.” *2 uur later* Ik:”Hoe zitten ze?” Collega: “Oh, ze zitten écht heel comfortabel…” *moppelend* “Voor vijf minuten.”
 • Harry Potter and the Cursed Child binnen 24 uur na ontvangst uitlezen. CHECK! (Lees hier wat ik ervan vond. Zónder spoilers.

Er staat ook weer een nieuwe weekvlog voor jullie klaar. In minder dan tweeënhalve minuut laat ik jullie Harry Potter and the Cursed Child zien, krijg je een glimps van de karaoke avond van mij en Roy (met een glansrol voor Wikkie) én deel ik met jullie ons nieuwe zit-sta bureau. Hè, watte? Nou, daarvoor moet je even de vlog bekijken ;-)

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER12 reacties


  7 augustus 2016

  Toen Roy dat bureau omhoog ging doen dacht ik ‘ohw nooo dat plankje’! Maar die stond iets later veilig op het bureau zag ik haha. Fijn zo’n bureau, die heb ik op mijn werk en vind het ideaal.  8 augustus 2016

  Haha, ik dacht precies hetzelfde met dat plankje! Ik zag het zo van de muur ‘scheuren’, hihi..  7 augustus 2016

  Liefde geven telt! :-)  7 augustus 2016

  Ik ben zo benieuwd naar Harry Potter boek, maar hier in de Bruna (enige boekenwinkel hier)hadden ze hem niet. Dus ik zal eens verder zoeken.  7 augustus 2016

  Ik ben zo benieuwd naar harry potter and the cursed child! Ik ben nu bezig in harry potter and the halblood prince.

  x  7 augustus 2016

  Hahah dat bureau! Ideaal toch! Op het werk hebben wij ze ook. Wij hebben onze hond ook als stofzuiger als we iets laten vallen.  7 augustus 2016

  Haha hilarisch, ach ja.. die koekschappen in supermarkten ook.. :d  7 augustus 2016

  Wat goed, zo’n sta-zit bureau!Fijn ook dat íe automatisch gaat en je hem niet met de hand hoeft aan te zwengelen ofzo :-).  8 augustus 2016

  Haha die filmpjes van jullie samen, hilarisch! Wat zijn jullie toch een grappig stel!  8 augustus 2016

  Ik dacht hetzelfde als femke van ohnee het plankje haha geweldige video, ik ben zoooo benieuwd naar het boek! ik wil hem!  26 augustus 2016

  Zo snel een boek uitlezen! Volgens mij heb ik dat nog nooit gedaan. :)  25 december 2016

  je connais un millefeuille, tout en simplicité, dans un salon de thé de province, qui a tout pour satisfaire les papilles par un dimanche après-midi de crachin breton, après une promenade le long du canal, chez Le Meur à Ch¢tieaulÃn… je ne m’en lasse pas… quoique certains dimanches, je me laisse aller à lui préférer une Clé de Sol, meringue à la crème au beurre au café…