Things that made my week...#231 -
25/09/2016


things-that-made-my-week-def

Hallo daar! Deze week werd een songtekst verward voor een zwaar onderwerp, was Roy overduidelijk niet aan het opletten toen ik iets vertelde en had mijn beste vriendin een verrassende bevinding over mijn Patronus (want: forever Potterhead). Nieuwsgierig?

 • Even helemaal niet meer weten op welke verdieping ik moet zijn, waardoor ik op wel drie verschillende verdiepingen uit de lift ben gerend om vervolgens -toen ik ontdekte dat ik niet op de juiste verdieping zat- weer heel hard terug te sprinten. Het gevolg: zo’n 6 keer galmde een (computer)stem achter me ‘deze lift gaat naar boven’ of ‘beneden’. Je begrijpt: ik had er ‘s nachts nog nachtmerries van.
 • Wanneer ik iets tegen Roy aan het vertellen ben en hij overduidelijk niet aan het opletten is. Ik: “Fijn dat je luistert.” Roy: “Hè?”
 • Vriendin tegen ober: “Hebben jullie thee met rode vruchten?” Ober: “We hebben rooibos.” Euhm, néén.
 • Ik: “Het is gewoon alweer herfst, joh!” Roy slaakt een diepe zucht: “Ugh. De winterdip begint nu al.”
 • (Té grappig verhaal wat ik heb gehoord) Kindje: “Wat betekent ‘onder stress’?” Moeder legt het vervolgens met pijn en moeite uit, want: een behoorlijk pittig onderwerp voor een jong kind. Als moeder vervolgens vraagt waaróm het kindje dit eigenlijk wil weten, zegt ‘ie: “Dat zingen ze in dat ene nummer. Un, dos, tres…”  Bleek het kind het nummer van Ricky Martin te hebben beluisterd.
 • Wanneer mijn beste vriendin in mijn bijzijn een test doet bij welke afdeling op Zweinstein ze zou worden ingedeeld en hier ‘Zwadderich’ uitkomt. Vriendin, zo’n vijf minuten later uit het niets: “Je snapt dat ik nu de rest van mijn leven in ga zitten over het feit dat ik bij Zwadderich ben ingedeeld, toch?”
 • Wanneer ik een test doe om te ontdekken welke vorm (lees: dier) mijn Patronus zou aannemen. Ik: “Ik heb een manx cat. Dat is gewoon een huiskat.” *laat plaatjes zien aan beste vriendin* Vriendin: “Hé… Die lijken wel op Wikkie.” *stilte* “Wikkie is gewoon jouw Patronus!” Uiteraard was ik er toen extra blij mee ;-)

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie nog iets grappigs meegemaakt deze week?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Categorie: Persoonlijk


13 reacties


  25 september 2016

  Hihihihi leuk ;-)  25 september 2016

  Haha, hilarisch dat verhaal van het kindje! Ik word altijd zo blij van deze lijstjes op jouw blog.  25 september 2016

  Wat een heerlijk lijstje weer!
  En die van dat kindje en het liedje van Ricky Martin is wel echt geweldig! Heeerlijk!  25 september 2016

  Haha, Wikkie is je spirit animal ;-)  25 september 2016

  Dit vind ik altijd echt super om te lezen op je blog! heerlijk geschreven weer.  25 september 2016

  hahah zo leuk, Wikkie als je patronus! Ik heb een egel..

  x  25 september 2016

  Haha, pottermore problemen ken ik ook! Mijn eerste poging Patronus was een dun stallion, een paard dus (ik extreem teleurgesteld want “anna is bang voor paarden HA HA” . Dus maakte ik haastig een nieuw pottermore account aan en jahoor, mijn ware patronus: een dolfijn! Vind dit beter bij me passen (lees, ongeveer dezelfde lach). En ik ben een gryffindor (gelukkig). Tot zover dus mijn patronus paniek.  25 september 2016

  Haha geweldig zeg! En zwadderich.. oh nee! Ik wil deze test nu ook wel eens gaan doen hihi. En die opmerking over rooibos is, als mega theeliefhebster, echt te erg! haha


  Lianne

  25 september 2016

  Ik zit bij Gryffindor :’D Gisteren toevallig de test gedaan. Ik had het om eerlijk te zijn niet verwacht :’) Ik dacht ik word waarschijnlijk bij Ravenklauw ingedeeld. Ik ga nu gelijk de patronus test doen!  25 september 2016

  Dat verhaal van dat kindje is wel erg schattig!
  Liefs  26 september 2016

  Leuk om te zien!  26 september 2016

  Hahaha, mooi, ‘onder stress’. Heerlijk he, dat gehoor en de redenering van kids. Ik kan daar zo om lachen! En vet dat jouw patronus een kat is (Wikkie!!). Daar mag je zeker blij om zijn!  28 september 2016

  Wat ontzettend leuk idee om zo’n lijstje van hoe je week gaat te maken! Ik ben nieuw in de “blog-scene”, maar ga jou blog zeker in de gaten houden :-).