Things that made my week...#232
02/10/2016


things-that-made-my-week-def
Deze week werd mijn basisschoolkennis even zwáár op de proef gesteld, kreeg ik na twee dagen spontaan spijt dat we een kamerplant hadden aangeschaft en stelde een ober zich aan Roy voor om een leuke (maar ook: verontrustende) reden . Benieuwd?

 • Ik, toen Roy en ik -na lang aandringen van Roy- eindelijk een kamerplant kochten: “Jij wilt altijd wel iets nieuws. “Een tv, een kamerplant… En als je dat eenmaal hebt, dan verzin je wel weer iets nieuws.” Roy: “Helemaal niet!” *twee dagen na het kopen van een kamerplant* Roy: “Aanstaande zaterdag is het Open Huizen Dag!” Ik: “Ik heb nu al spijt dat ik ben ingestemd met de kamerplant….”
 • Wanneer Wikkie intens naar me kijkt terwijl ik op de bank zit. Ik: “Yes, you’re cute.” Wanneer ze vervolgens intens naar me kijkt vanuit een andere hoek. Ik: “Yes, you’re also cute from that angle.”
 • Wanneer ik -nogal dramatisch- naar Roy toe loop, omdat ik een mysterieuze uitslag bij mijn buik heb zitten: “… En de dazensteek is ook nog steeds zichtbaar.” *stilte* “Ik denk dat ik doodga.”
 • Roy die vertelt hoe enkele weken terug de ober in ons favoriete sushirestaurant zichzelf aan hem voorstelde, omdat hij Roy inmiddels al zó vaak daar had gezien. Echt héél grappig. En verontrustend.
 • Totáál geen zin hebben om te koken en spontaan besluiten om uit eten te gaan. Ergens verklaarden we onszelf voor gek, maar we konden onze bezwaren sussen met ‘nu kan het nog’. Ik: “Wie weet kijken we over een aantal jaar smachtend terug naar deze tijd dat we zomaar even uit eten konden.”
 • Ik, als ik aan mijn beste vriendin vertel over een artikel die ik heb gelezen waarom mensen nou zo bang zijn voor spinnen: “… Een spin heeft natuurlijk ook acht poten. Ik bedoel zes. Nee, acht. Of zes?” *pijnlijke stilte* “Acht?” Vriendin: “FEM!”
 • Collega 1 die een pakketje had besteld voor een evenement, maar die totaal onvindbaar is binnen het gebouw: “Het pakket is afgeleverd, maar met een handtekening waarbij ik denk: ‘Wie de fuck is dat?'” Collega 2, sarcastisch: “Dat is fijn. Dat klinkt echt heel hoopvol.” Uiteindelijk werd het pakketje overigens wel gevonden. Pfiew ;-)

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER11 reacties


  2 oktober 2016

  Hahaah die kamerplant en open huizen route.. Ach, als de ober zich voorstelt omdat je (/hij) er vaak komt moet je maar zo denken dat je lekker geniet.  2 oktober 2016

  Wat een leuk lijstje! Dat van Wickie herken ik wel bij onze katten ;)  2 oktober 2016

  Weer leuk om te lezen meid.  2 oktober 2016

  Haha, leuk is dat he als het personeel door begint te krijgen dat je daar wel erg vaak bent! ;) Leuke lijstje, fijne zondag!  2 oktober 2016

  Haha, blijft echt heel erg leuk om te lezen.  2 oktober 2016

  Hahahaha die met Wikkie! Kan me het helemaal voorstellen :’)  2 oktober 2016

  Hahaha hilarisch om te lezen  3 oktober 2016

  Oei, scary als je pakketje zo effe missing is.


  Marrit

  3 oktober 2016

  Jeeej, zo leuk om weer wat te lezen!
  Ik moet eerlijk bekennen dat ik je posts deze week wel heb gemist. :o


  Femke - Youniqueblog

  3 oktober 2016

  Ha Marrit,

  Wat lief om te horen dat je me hebt gemist :-) Ik beloof dat ik niet voorgoed ‘weg’ ben, maar dat ik gewoon even wat tijd vrijaf heb genomen. Ik ben in ieder geval zeker van plan om het bloggen binnenkort weer op te pakken :-)! X  3 oktober 2016

  Hahaha, ik moet hier altijd zo heerlijk om lachen :-)