Things that made my week...#234 -
16/10/2016


things that made my week
Deze week werd ik door mijn collega’s betrapt op een ‘Sylvie Meis’-opmerking, bleek Wikkie een fantástische jager maar niet bepaald sociaal en versprak een collega zich bijna over een surprise party. Benieuwd?

 • Wanneer de bakjes met snacks tijdens de brainstorm van Fashionista aan de overzijde van de tafel sneller opgaan dan aan mijn zijde. Collega 1, grappend: “Eet eens door jullie!” Ik, verontwaardigd: “Ik heb 3 komkommers op!” *collega’s beginnen hard te lachen* Collega 2: “Femke, dat is echt een Sylvie Meis-opmerking à ‘wanneer ik een ijsje neem, eet ik zelfs het hoorntje op'”
 • Er ‘s nachts achter komen dat Wikkie een ‘gierige jager’ is. Pluspunt: de muis was gevangen. Minpunt: Roy en ik moesten vervolgens om 4 uur ‘s nachts op Wikkie mét muis jagen.
 • Als een vriendin en ik discussiëren of we wel of niet op het terras zullen lunchen, want: koud. Ik: “Ik zie wel een voordeel: mijn handen trillen buiten zo hard dat ik het mes alleen boven mijn broodje zou moeten houden en deze vervolgens praktisch uit zichzelf snijdt.”
 • Roy: “Hoeveel bouillonblokjes had je er nou in gedaan?” Ik: “Drie.” Roy: “Eén?” Ik: “DRIE!”
 • Wanneer er ‘s middags een surprise party voor een collega staat gepland en een andere collega zich bijna verspreekt wanneer ze met een andere collega praat: “Het is jammer dat je vanmiddag niet eerder weg kan, want…” *beseft opeens wat ze wilde zeggen en improviseert* “… Het is vrijdag.” A for effort ;-)
 • Als ik de enquete van een stagiaire aan het controleren ben en ik ben aangekomen bij een rijtje met socialmediakanalen. Ik, compleet verbaasd: “Ik ken ‘Rij 6’ helemaal niet.” *stilte* “Oh wacht…”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER4 reacties


  16 oktober 2016

  Ahhhh op Wikkie én muis jagen om 4 uur ‘s ochtends.. How lovely!  16 oktober 2016

  Wat een leuk, vrolijk lijstje weer! Vooral dat van de komkommer… ;)  16 oktober 2016

  Ooooh, Kruimeltje (onze kat) heeft laatst ook voor het eerst een muis op mijn bed achtergelaten. Écht een leuk cadeau, not.  16 oktober 2016

  Met buiten eten met dit weer kun je wel wat extra lekkers nemen. Je verbrandt meer calorieën als je het koud hebt ;)