Things that made my week...#235
23/10/2016


things that made my week
Deze week ontdekte een vrijgezelle vriend het grote voordeel van een relatie hebben, haalde ik twee compleet tegenovergestelde woorden door elkaar en dacht ik even dat mijn langgekoesterde wens in vervulling was gegaan en ik (eindelijk!) met dieren kon praten. Benieuwd?

 • Wanneer Roy aan zijn beste vriend vriend wil vertellen wanneer en hoe laat we op zaterdag naar Scheveningen gaan. Roy: “We gaan om 10 uur.” Ik: “11 uur.” Beste vriend: “Fijn jongen, zo’n vriendin. Dat is gewoon een wandelende agenda.”
 • Als Roy en ik voor de lol verschillende huizen aan het bekijken zijn en we naar een foto van een slaapkamer kijken. Roy: “Je kunt ook het bed omdraaien en tegen die andere muur aanzetten.” Ik, lichtelijk geïrriteerd: “Nee joh. Dat is helemaal niet goed voor de Tai Chi.” *stilte* “Feng shui. Ik bedoel Feng Shui.”
 • Wanneer je een gezichtsmasker aanbrengt en jezelf dán pas beseft dat er ieder moment een pakketbezorger kan langskomen. Yikes.
 • Collega 1, die van slag is omdat ze een zilvershampoo heeft gebruikt waardoor haar haar blauw is uitgeslagen: “Dit kan toch écht niet.” Om vervolgens te vertellen dat zij en haar broer steeds minder op elkaar gaan lijken. Collega 2, droogjes: “Ja, dat kan me voorstellen. Jíj hebt bijvoorbeeld blauw haar.” Collega 1: “Bitch.”
 • Een kamer binnenlopen met een papegaai die ‘hoi’ tegen me zegt. Aanvankelijk was ik de enige die het had gehoord, dus ik had echt even het gevoel alsof ik gek was geworden. Gelukkig zei de papegaai na enkele minuten weer even ‘hoi’. tochniethelemaalgekdus
 • De zoon van mijn NYC host die op iedere felicitatie persoonlijk reageert. Zó lief!
 • Al jullie lieve reacties op mijn artikel van maandag waarin ik uitleg waarom ik even een tijdje afwezig was DANKJEWEL!

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER14 reacties


  23 oktober 2016

  Hahahaha dat van die papegaai ;-)
  Gelukkig herhaalde die wat hij had gezegd.

  Xoxo  23 oktober 2016

  Dat van die papegaai kan ik mij voorstellen! Volgens mij heb jij altijd heel veel lol met je vriend en collega`s. Ik vind dit artikel altijd zo leuk!
  Liefs  23 oktober 2016

  Hahaa met die papegaai. Geweldig. Ik zou ook denken dat ik gek zou zijn geworden! Je andere artikel heb ik net pas gelezen, dat was mij helemaal ontgaan. Erg mooi geschreven, zo open ook. Knap!  23 oktober 2016

  Wat een leuk overzichtje inderdaad! Vooral dat van de pakketbezorger! Ik vind het ook nooit zo geweldig als hij net op mijn pyjama-ochtendje langskomt ;)  23 oktober 2016

  Die persoonlijke reacties op felicitaties zijn zo lief!!  23 oktober 2016

  Wauw dat moet een werk zijn om op iedere felicitatie te antwoorden :O Ik ben trouwens ook een kei in woorden verkeerd zeggen :)  23 oktober 2016

  Hahaha, die feng shui/tai chi =D  23 oktober 2016

  Hahaha, heerlijk zo’n papegaai! Dat heb ik altijd al een keertje willen meemaken!  23 oktober 2016

  Tai Chi, Feng Shui, allemaal hetzelfde joh ;-)  23 oktober 2016

  Dat van die wandelende agenda is echt zo ontzettend herkenbaar, haha! Ik heb pas mijn Google Agenda gedeeld met mijn vriend, dus nu gaat hij — hopelijk — geen dingen meer plannen op dagen waarop we al iets te doen hadden. :’)  23 oktober 2016

  Vet lief van die Josh, dat hij de tijd neemt om iedere felicitatie te beantwoorden met zo’n tof bericht!  24 oktober 2016

  Leuk om te lezen meid!  24 oktober 2016

  <3 Haha, weer geweldige anekdotes!  24 oktober 2016

  Hahahaha, tai chi! Tja, klinkt hetzelfde toch? En oh ja, die pakketbezorger… Hier komt hij altijd als ik net ‘s middags in slaap ben gevallen, haha, ook zo ellendig!