Things that made my week...#237
06/11/2016


things-that-made-my-week-def-1
Deze week deelde één van mijn oma’s haar ongezouten mening over mijn nieuwe haar, ontdekten we dat Wikkie een wel héél kostbaar gebruiksvoorwerp als krabpaal had gebruikt (yikes) en heb ik nu al voor jullie een héél goede reden om uit te kijken naar kerst.

 • Oma, aan de telefoon: “Ik hoorde dat je je haar had geverfd?” Ik: “Ja, roze!” Oma: “Verschrikkelijk.” Ik: “Nou oma, ik zeg altijd: eerst zien dan pas oordelen.” Oma: “Je moet maar zo denken Femke: je wordt er niet knapper van.”
 • Als ze vervolgens vertelt dat ze over een aantal weken voor een laatste controle in het ziekenhuis moet zijn: “Dat betekent dan het einde.” *stilte* “Van het gedoe met mijn ogen, hè. Niet van mij.”
 • Roy die tijdens het poetsen van de tv ontdekt dat Wikkie ‘m heeft gebruikt als krabpaal. “NEEEE!” We vermoeden dat Wikkie zichzelf zag in het scherm en het haar niet helemaal beviel hoe haar spiegelbeeld eruit zag. Hé… Don’t we all have those days?
 • Wanneer mijn collega’s en ik constant een foutmelding ‘bliep’ horen afkomstig van één van onze computers. Collega 1 zet haar koptelefoon af: “Sorry, dat geluid is afkomstig van mijn computer!” Ik: “Wat je ook probeert te doen; het werkt niet.” Collega 1, lachend: “Nee, dat klopt.”
 • Als Roy dramatisch het moment beschrijft dat ik hem kwijt was in de Blokker: “And then you turned around and there he was… ZEEMAN.” Ik: “Huh, Zeeman?” Roy, volkomen afgeleid: “Ja, daar moeten we ook even naartoe.”
 • Joehoe! Vanaf vandaag vind je spiksplinternieuwe katten kerstkaarten (mét sutbtiel glittereffect!) bij Kattenparadijs Mispoes (Orthenstraat 31, ‘s-Hertogenbosch) én in onze webshop. Gaat dat zien, gaat dat zien! Want hé: wat mij betreft kun je nooit te vroeg zijn wat betreft fangirlen over kerst. Wat jullie?

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie ook een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER24 reacties


  6 november 2016

  Heerlijk zo’n oma met dat soort opmerkingen. Ik hoor mijn oma’s dat soort opmerkingen nog helemaal zeggen haha. Leuk dat jullie kaarten nu ook bij Kattenparadijs Mispoes te koop zijn, echt een perfecte plek.


  Femke - Youniqueblog

  6 november 2016

  Onze kaarten zijn al sinds de lancering verkrijgbaar bij Kattenparadijs Mispoes, maar nu hebben we daar ook onze nieuwe kerstkaarten aan toegevoegd :-)  6 november 2016

  Oh my! Katten kerstkaarten kom maar bij mama!!
  Liefs  6 november 2016

  Haha, oma’s… altijd zo lekker direct ;-)  6 november 2016

  Haha, je oma is lekker recht voor z’n raap! Heerlijk! ;) En wat leuk van die kaarten! Ik ga een kijkje nemen!  6 november 2016

  hahaha je oma’s opmerking is epic XD  6 november 2016

  Oh haha, wat een geweldige oma. Die kerstkaarten zijn trouwens echt super leuk!


  Femke - Youniqueblog

  6 november 2016

  Dank je wel :-)!!  6 november 2016

  Hahaa heerlijk zo’n uitgesproken oma. Ik vind je haar iig hel tof!


  Femke - Youniqueblog

  6 november 2016

  Haha! Dank je wel :-)!  6 november 2016

  HAHAHAHA jouw oma , hilarisch!  6 november 2016

  Met mij gaat het goed. Ik was van de week jarig en ben onwijs verwend en gisteren vierden ik het samen met vriendinnen!

  x


  Femke - Youniqueblog

  6 november 2016

  Oh, wat ontzettend leuk! Nog van harte gefeliciteerd :-) Fijn om te horen dat je het zo leuk hebt gehad!!  6 november 2016

  Zo leuk en schattig ;-)  6 november 2016

  Hahaha heerlijk hoe eerlijk oma’s altijd zijn! Ik vind dit weekoverzichtje altijd zó leuk om te lezen Femke!


  Femke - Youniqueblog

  6 november 2016

  Ah, súperleuk om te horen! Dank je wel :-) X  6 november 2016

  Roy met z’n Zeeman :’) Genieten. En oh em gee, Wikkie en de tv….


  Femke - Youniqueblog

  6 november 2016

  Yep… precies dat :’)  6 november 2016

  Haha, die oma van jou! Grote vraag is natuurlijk of ze het inmiddels heeft gezien en wat haar reactie was ;)


  Femke - Youniqueblog

  6 november 2016

  Ze heeft het helaas nog niet gezien, maar I’ll keep you posted ;-)  6 november 2016

  Haha dat zou mijn oma kunnen zeggen! Het liefst heeft ze dat ik hetzelfde kapsel als haar neem :p


  Femke - Youniqueblog

  6 november 2016

  Hahaha! Ik denk mijn oma ook :’)  9 november 2016

  Hahaha, je oma, wat een eerlijkheid. Maar je hebt wel gelijk: eerst kijken, dan oordelen!


  Femke - Youniqueblog

  9 november 2016

  Precies ;-) Ik heb haar nog niet face-to-face gezien, maar ik ben benieuwd wat ze er ‘in het echt’ van vindt.