Things that made my week...#238
13/11/2016


things that made my week
Hallo! Wanneer jullie dit lezen ben ik -als het goed is- onderweg naar Boedapest of misschien zelfs al wel ín Boedapest. Deze week kreeg ik een enorm leuke (verlate) verjaardagsverrassing, hoorde ik weer een paar heerlijke spreekwoordenmissers en bleken al die caranavalsstedennamen voor een collega héél verwarrend. Benieuwd?

 • Een paar vrienden die nog voor mijn verjaardag langskomen en al zingend met een taart met 25(!) kaarsjes binnenkomen. Ik: “Dat kan ik nooit in één keer uitblazen hoor.” *blaast in één keer alle kaarsjes uit.* “NO WAY!” *opeens bleek er één kaarsje tóch niet goed uitgeblazen* “Het was ook te mooi om waar te zijn…”
 • Wanneer een vriendin en ik praten over het feit dat we eigenlijk nog helemaal geen plannen hebben gemaakt voor onze stedentrip naar Boedapest. Ik: “Mijn motto is ‘#imwith[naamvriendin]'” Vriendin: “Mijn motto is: ‘#imwithdetoeristenboekjes’.”
 • Wanneer ik ‘s avonds laat bij Hans en Shifra thuis ‘crash’, omdat de trein van 22:16 niet reed en Roy me daar komt ophalen, maar het… Iets té gezellig is met z’n vieren. *ruim anderhalf uur later*  Shifra: “Hoe laat is het eigenlijk?” Ik: “Laat ik het zo zeggen: nu heb ik óók de trein van 23:16 gemist.”
 • Ben ik de enige die het hilarisch vind als er spreekwoorden door elkaar worden gehaald? Zelf maak ik me er soms ook schuldig aan, hoor. Afgelopen week gehoord: ‘Ik houd er niet van als iemand op mijn lip kijkt’ en ‘Niet gevraagd is altijd niet geschoten’. Euhm.
 • Collega 1: “Nou jongens… Het feest is losgebarsten in Oeteldonk!” Collega 2, die van origine niet uit Den Bosch en omgeving komt: “Waar ligt Oeteldonk?”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER14 reacties


  13 november 2016

  Heel veel plezier tijdens je stedentrip. We zien en lezen binnenkort vast wel wat je er allemaal hebt gedaan!
  Liefs  13 november 2016

  Wat een vrolijk lijstje weer! Dat van die spreekwoorden is heel herkenbaar. Ik hoor het zo vaak op tv en kan er altijd wel om lachen.
  Veel plezier in Boedapest!  13 november 2016

  Ojaaa die spreekwoorden. Ik hoor vaak dat er iets niet klopt maar ik kan het vaak niet meteen plaatsen als ik zoiets hoor. Wel heel grappig. Ahhhhh Oeteldonk en vragen waar het ligt, haha!  13 november 2016

  Haha die toeristenboekjes zijn soms zo handig, maar ik kijk ook vaak gewoon naar een vriendin, die weet het vast wel.  13 november 2016

  aw wat zonde van dat ene kaarsje, had anders wel erg tof geweest. Zelfs 16 kaarsjes kan ik niet in één keer uitblazen, haha.  13 november 2016

  Mooi lijstje! Die Fashionista ziet er tof uit! Veel plezier in Boedapest!  13 november 2016

  Ik maakte letterlijk dezelfde fout: iemand die me helemaal op m’n lip zit! :’)  13 november 2016

  Haha, spreekwoorden gaan bij mij ook vaak mis! Zo zei ik vrijdag vol overtuiging: “Dat is wel een lelijke eend in de bijt” Dus…  13 november 2016

  haha ja ik haal zelf ook wel eens spreekwoorden door elkaar, of woorden in het algemeen XD klinkt super funny!  13 november 2016

  Hahah die spreekwoorden, zo herkenbaar. En dat met de trein heb ik ook een keer meegemaakt! Al was degene die mij zou ophalen daar niet zo blij mee, haha!  13 november 2016

  Haha geweldig weer! Veel plezier in Boedapest <3 ooohh en ik vind je haar zo tof!  13 november 2016

  Haha!! Die spreekwoorden, zo herkenbaar! Ik zeg het altijd ‘tussen mond en lip’ (nu niet meer inmiddels! Haha.) En ik zei laatst ‘zwemmen tegen de bierkaai’. Wekelijks haal ik er wel eentje door elkaar. Enne.. volgende keer blijven Roy en jij maar gewoon slapen hoor!!! ;-) Veel te gezellig! <3  14 november 2016

  Hehe ja, spreekwoordenverwarring, altijd grappig.  18 november 2016

  Haha die spreekwoorden heb ik zelf ook wel eens last van hoor. Oeps!
  En die kaarjes.. super lief dat ze met 25 kaarsen aan kwamen!!