Things that made my week...#240
27/11/2016


things-that-made-my-week
Joe! Wanneer jullie dit lezen ben ik met mijn vriend, schoonzusje en zwager in de Efteling (lees: je kunt me vinden bij de Sprookjesboom). Wat er afgelopen week is gebeurd? Deze week beledigde ik per ongeluk mijn beste vriendin, deelde een collega misschien íéts te veel informatie over zichzelf en ontstond er wat verwarring over de afkomst van sushi. Benieuwd?

 • Wanneer ik op zaterdagavond in het bijzijn van mijn beste vriendin met Wikkie aan het knuffelen ben. Ik, tegen Wikkie: “Jij bent mijn beste vriendin, hè?” Vriendin, ietwat verontwaardigt: “Hé, hallo!”
 • Collega 1: “Ik heb echt spierpijn van die beurs.” Collega 2, geschrokken: “Van die beurt?” Collega 1: “Beurs.” Collega 2, lachend: “Ik dacht al…”
 • Wanneer Roy en ik sushi aan het eten zijn. Roy: “Schatje… Ik denk dat ik een ticket ga boeken naar China om ze te bedanken voor de sushi.” Ik, bedenkelijk: “Niet naar Japan?” *stilte waarin Roy zichzelf duidelijk probeert te redden* Roy, grappend: “We weten toch allemaal dat de rijst wordt geïmporteerd vanuit China.” Ik, al grappend terug: “Je hebt ook helemaal gelijk.”
 • Een mail ontvangen met hierin de vraag of ik een kinderbed wil reviewen voor mijn blog. Nou vraag ik je… Zó klein ben ik toch niet?
 • De video van Viral Thread ‘Am I pregnant?‘. Als je ‘m nog niet gezien hebt: doen! (En vergeet niet je geluid aan te zetten!)
 • Vriendin Tedje die tijdens het foto’s enthousiast tegen me zegt “Je bent zo’n cutie!”, waardoor ik spontaan in de lach schoot en zo ‘per ongeluk’ mijn favoriete foto werd gemaakt.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie nog leuke plannen voor vandaag?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER12 reacties


  27 november 2016

  Hahaah spierpijn en China. Geweldig. Op het blog van Tedje had ik al een mooie foto van jullie samen gezien!  27 november 2016

  Haha wat een week weer. Leuk! En die foto’s van jou en Tedje zijn héél leuk. Xx  27 november 2016

  Zo leuk om dit te lezen altijd haha! En wat een mooie foto van jullie samen. Mijn planen voor vandaag: eerst naar opa en eind van de dag naar de bios :)  27 november 2016

  Haha, dat kinderbedje… ik ben benieuwd hoe zo’n bedrijf erbij komt dat jij dat wel even kunt promoten ;) En die foto van jou en Tedje is zo leuk geworden!  27 november 2016

  Leuk overzicht weer! hahaha, dat kinderbed!  27 november 2016

  Hahaha, oké, ik schoot wel even hardop in de lach van de spierpijn van jouw collega. Iets wat mij dus ook zo zou kunnen overkomen… :’)  27 november 2016

  Haha nou nou, een kinderbedje reviewen? Die hebben ook goed naar jouw website gekeken..
  Hele mooie foto van jou en Tedje!  27 november 2016

  Huh, ik heb echt spierpijn van die beurs? Dat snap ik alsnog niet :’)

  Los daarvan vind ik deze artikelen altijd zó leuk!


  Femke - Youniqueblog

  27 november 2016

  Ze had de hele dag moeten staan op het Margriet Winterfestival ;-)  27 november 2016

  Haha, dat filmpje is idd echt fantastisch!  28 november 2016

  Aaah leuke foto met Tedje! ❤  28 november 2016

  haha over die sushi geweldig! ik heb het nog nooit op maar ik zie social media echt alleen nog maar over sushi dus ik heb gereserveerd in januari met drie andere youtubers in Rotterdam (mocht je mee willen je bent van harte welkom haha)!