Wervelend, Chocolate - Sea Salt Cookies & Kerstversiering
25/11/2016


wervelend dark chocolate sea salt koekjes
Van chocolate – sea salt koekjes tot een abonnementsdienst waarbij je maandelijks een toffe illustratie ontvangt in je brievenbus: dit zijn mijn favoriete dingen van dit moment. *zet deuntje in van The Sound of Music*

Wervelend Gradi Nitert fuzzy logic
WERVELEND
Interieurliefhebbers, opgelet! Een aantal weken terug kreeg ik een mailtje in mijn bloginbox over de nieuwe dienst Wervelend. Dit is een abonnementdienst waarbij je elke maand (of zo vaak jij dit wilt) een nieuwe illustratie ontvangt van een nieuwe, jonge kunstenaar. Dat wilde ik weleens proberen. De verrassingskunstenaar van de maand november bleek Gradi Nitert te zijn en ik ontving dan ook deze prachtige, kleurrijke illustratie ‘Fuzzy Logic’. Deze is afgedrukt op stevig Bio-top papier zodat je ‘m niet per se hoeft in te lijsten, maar ook gewoon ergens neer kunt zetten. Vanaf €10,95 kun je iedere maand een illustratie in je brievenbus ontvangen. Eenmalig verrast worden door een illustratie? Dat kan voor €13,95. Een originele cadeautip!

favoriet-def-1
KERSTVERSIERING IN HUIS
Oké, oké… Ik wéét dat Sinterklaas nog steeds in het land is. Maar eerlijk: Roy en ik hebben gewoon héél veel met kerst. Daarom konden we het niet laten om afgelopen zondag al de kerstboom op te tuigen en ons huis te versieren met kerstlichtjes- en slingers. Het is overigens de eerste keer dat we een kerstboom hebben én een kat, dus spannend is het allemaal wel. Gelukkig hebben we vooralsnog Wikkie nog niet uit de boom hoeven te trekken. Wél heeft ze het ontdekt als fijne schuilplaats en vindt ze het leuk om in de (neppe) takjes te bijten. Vraag ons niet waarom.

dark chocolate sea salt cookies farmbrothers
DARK CHOCOLATE & SEA SALT COOKIES
Roy verklaart mij voor gek, maar ik vind de combinatie chocolade – zeezout werkelijk heerlijk. Toen ik in de Albert Heijn op deze dark chocolate & sea salt cookies van Farmbrothers stuitte, kon ik ze niet laten liggen. En my oh my wat zijn ze lekker. De koekjes zijn tot stand gekomen door middel van slow baking, zijn 100% organisch, bevatten geen kunstmatige stoffen en zijn gezoet met ongeraffineerde suikers. Oh, en ze zijn nog betaalbaar ook: voor €2,99 heb je een verpakking met 12 koekjes. Ik geloof dat ik verliefd ben ;-)

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER14 reacties


  25 november 2016

  Van mijn moeder mogen we altijd pas 6 december de kerstboom opzetten.. :(

  x


  Femke - Youniqueblog

  25 november 2016

  Hihi, dat is het voordeel van op jezelf wonen: dan mag je het zelf bepalen ;-)  25 november 2016

  Wat leuk, die print van Wervelend heb ik ook ontvangen! Ik mag er ook eentje weggeven, dus dat is extra leuk! Mmmm, die koekjes, ik snap je wel hoor. Ik ken ze nog niet, maar ga ze snel inslaan zodra ik bij de AH ben! Welke lens gebruik jij trouwens voor je foto’s? Mij lukt het maar niet om die achtergrond zo wazig te krijgen als de voorwerpen te dicht op elkaar liggen, haha.


  Femke - Youniqueblog

  25 november 2016

  Ah, leuk! Dan hebben wij hetzelfde mailtje gehad ;-) En ik heb voor deze foto’s mijn 50 mm lens gebruikt, echt een aanrader!  25 november 2016

  Oké! *rent naar Albert Heijn*


  Femke - Youniqueblog

  25 november 2016

  *rent achter je aan om nóg een pak koekjes te halen*  25 november 2016

  aahhh ziet er lekker uit!


  Femke - Youniqueblog

  25 november 2016

  Jaaa, die koekjes zijn echt hemels!  25 november 2016

  Aiaiai, liggen die koekjes bij de koekjes of in het “natuur” schap? ;) Ik denk dat ik ze ook nodig heb (of zoals ik dat tegenwoordig mooi verkoop, “schat onze baby wil koekjes” ;)


  Femke - Youniqueblog

  25 november 2016

  In het koekjesschap :-)! Hahaha, wat een briljánt excuus :’)  25 november 2016

  Wat leuk, zo’n abonnement. Dat is gewoon elke keer een cadeautje in je brievenbus. I like! En die koekjes lijken me heerlijk!  25 november 2016

  Nice, ik ben ook echt verslaafd aan chocola-zeezout! Vooral de Tony Chocolonyrepen…!
  In het vliegtuig naar New York kregen we twee keer een toetje met chocolademousse en zeezout, zó ontzettend lekker! :-)  25 november 2016

  Nooit te vroeg voor kerstlichtjes, ik ga mijne ook maar eens ophangen! En die koekjes klinken goeeed! Ik heb van hetzelfde merk al wel eens eerder koekjes geprobeerd, maar deze kende ik nog niet.  27 november 2016

  Die koekjes lijken me super lekker. Ik hou ook echt van de combinatie zeezout en chocolade.