Things that made my week...#242
11/12/2016


things that made my week
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb nu al héél veel zin in kerst! Deze week beging ik nogal een -euhm- modieuze blunder, had ik door een misverstand opeens een carrièreswitch gemaakt en werd nogmaals bevestigd dat ik nóóit foodblogger zou moeten worden. Nieuwsgierig?

 • Aan het einde van de dag erachter komen dat je je trui verkeerd om aan hebt gehad. Ik was ervan overtuigd dat de cut-out van mijn nieuwe Primark trui  aan de achterkant zat, maar dit bleek dus aan de voorkant te zijn. Roy heeft me héél hard uitgelachen ;-)
 • Roy die mij op Pakjesavond verrast met vier verschillende(!) gevulde schoenen. Én een Sinterklaasgedicht.
 • Wanneer ik op woensdag en donderdag bij Shoeby werk, in plaats van donderdag en vrijdag. Ik, wanneer ik naar huis ga op donderdagavond: “Het is wééékend.” *stilte* “Oh, shit. Het is nog maar donderdag.”
 • Als we diezelfde avond met collega’s uit eten gaan (sushi!) en de enige mannelijke collega heel wat bekijks heeft, omdat hij aan tafel zit met een stuk of twintig vrouwen. Zijn reactie toen er wéér iemand keek: “Ik ben aan het speeddaten!”
 • Wanneer ik ‘de tip’ geef om nooit in de eerste ronde gefrituurde dingen te bestellen, omdat je dan meteen vol zit. Collega 1: “Ik wil graag een gefrituurde garnalenrol.” Collega 2, grappend: “Nee, dat mag niet van Femke!”
 • Als ik met een paar mensen van de crew naar het Allerhande Kerstfestival loop. Vrouw: “Waar ben jij van?” Ik: “Ik ben een blogger.” Vrouw: “De Blokker?”
 • Wimke, die ietwat later komt binnengewandeld bij de kookworkshop op het Allerhande Kerstfestival: “Wat gaan we maken?” Ik: “Cannoli!” Wimke: “Dat is pasta, toch?” Ik wist meteen dat we het goed met elkaar zouden kunnen vinden ;-)

Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie ook langzaam in de kerststemming aan het komen ;-)? 

P.s. Op zondag 18 december staan Roy en ik op de Swan Market in Tilburg – Christmas Edition (Wagenmakerij, Spoorzone) met onze Wikkie-collectie. Van 11:00 tot 17:00 kun je bij uiteenlopende creatieve ondernemers de laatste kerstcadeautjes scoren, genieten van lekker eten en foto’s maken in een speciale christmas photobooth. Entree is gratis, dus: zien we je dan :-)?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER23 reacties


  11 december 2016

  Hihi, wat een heerlijk weekje met leuke en grappige momenten weer! Geloof het of niet, maar ik heb ook meerdere keren mijn kleding achterstevoren gedragen. Gelukkig kwam ik er dan wel iets sneller achter ;)


  Femke - Youniqueblog

  14 december 2016

  Hoe sneller je erachter komt, hoe minder awkward het is ;-) Dat heb ik nu wel geleerd!  11 december 2016

  Ahhh heerlijke momenten weer, die trui en die gefrituurde sushi. Leuk dat jullie op de Swan Market staan, dat vind ik zo’n leuke markt!!


  Femke - Youniqueblog

  14 december 2016

  Ja, dat is ook echt één van mijn meest favorieten. Zó gezellig!  11 december 2016

  Leuk overzichtje weer! :) Wat ontzettend lief van Roy om je op zo’n manier te verrassen!


  Femke - Youniqueblog

  14 december 2016

  Ik vond het ook zóó lief!  11 december 2016

  Jammer dat Tilburg zo ver weg is, anders kwam ik volgende week graag een kijkje nemen! :)


  Femke - Youniqueblog

  14 december 2016

  Wat ontzettend jammer, inderdaad :-( Had je ook graag ontmoet!  11 december 2016

  Blogger, Blokker, tomayto, tomatho ;-)


  Femke - Youniqueblog

  14 december 2016

  Hahaha! Ik moet sinds kort denken aan de (nieuwe) film Ghostbusters waarbij Chris Hemsworth zegt ‘tomato, potato’ :’)  11 december 2016

  “Ik ben aan het speeldagen” :’) Heerlijk!


  Femke - Youniqueblog

  14 december 2016

  Ik moest ook zó hard lachen, echt een slim antwoord ;-)  11 december 2016

  Hahaha, wat weer leuk! Dat met die kleding verkeerd om heb ik ook regelmatig… En haha, de Blokker, dat is even wat anders ;-)


  Femke - Youniqueblog

  14 december 2016

  Hahaha precies ;-)  11 december 2016

  Hahaha oh geweldig. Van de blokker ;’) Dan werken er wel veel bij de blokker zeg. Jeetje. Fijn weekend allemaal.  11 december 2016

  Haha, dat soort dingen kun je zo lang nog vrolijk op terug kijken! En inderdaad, ik gebruik ook altijd de eerste-ronde-geen-frituur regel als ik sushi ga eten, het helpt echt !


  Femke - Youniqueblog

  14 december 2016

  HA! Ik ben zó blij dat ik (en mijn vriend!) niet de enige ben. Sommige mensen verklaren me voor gek, maar het werkt inderdaad écht.  11 december 2016

  Hahaha, die van donderdag en weekend, zo herkenbaar!


  Femke - Youniqueblog

  14 december 2016

  Hihi, het was echt een anti-climax ;-)  12 december 2016

  haha echt weer heerlijke dingen vooral die trui dat zou ik ook zo kunnen hebben! de laatste tijd heb ik dat vooral met panty’s en hunkemoller ondergoed  14 december 2016

  Beetje jammer dat mijn autocorrectie speeddaten veranderde in speeldagen, maar hé, je snapte me ;-)


  Femke - Youniqueblog

  14 december 2016

  Hahaha, ik was inderdaad ook even in verwarring ;-)  15 december 2016

  Hahaha, de Blokker, tja, welkom in 2016 (*kuch*).