Things that made my week...#246
15/01/2017


offline zijn
Joe, daar ben ik weer! Deze week had Roy een slimme oplossing bedacht voor ons webcamgesprek met de bank, kwam ik voor een onaangename verrassing te staan in de sportschool en kreeg ik van Wikkie een -jawel- corrigerende tik. Benieuwd?

 • Ik, wanneer ik mijn dag aan het navertellen ben tegen Roy: “Ik zei tegen Wikkie…” Roy, lichtelijk geïrriteerd: “‘Ik zei tegen Wikkie’… Die zin alleen al maakt het echt verschrikkelijk.”
 • Dat de ‘vaste’ sportinstructeur van je virtuele les is vervangen door een ander, en je naar het scherm kijkt met de gedachte ‘M-maar…’.
 • Wanneer Roy meerdere vergeetachtige momenten achter elkaar heeft: “My brains are Benjamin Button-ing me!”
 • Wanneer Roy en ik een online afspraak hebben met de bank via de webcam. Roy: “Zullen we gewoon zonder een Shutterstock afbeelding voor de camera zetten van zo’n voorbeeldig stelletje? Even kijken hoe lang het duurt voor ze in de gaten hebben dat het een foto is, en niet dat het scherm is vastgelopen.”
 • Dat moment dat Wikkie me een corrigerende tik geeft als ik haar voor de zoveelste keer zonder reden bij me roept. Het was een te grappig (en zacht) tikje om boos te worden ;-)
 • Als Roy pen en papier pakt. Ik: “Ga je een gedicht voor me schrijven?” *Roy krabbelt iets neer* Roy: “Fem, fem, fem… Je t’aime. Mooi, hè?”
 • Ik, tegen een collega die zachtjes aan het zingen is: “Wat ben je aan het zingen?” Collega: “It’s Britney, bitch!”
 • Roy, wanneer we kijken hoe Wikkie zich te buiten gaat aan het kattengras: “Dat beest eet echt alles, hè? Het is niet eens een omnivoor meer te noemen: het is een allnivoor.”

P.s. Voor iedereen die het heeft gemist: ter ere van het 6-jarig bestaan van mijn blog, verloot ik drie verwenpakketten met producten van mijn favoriete merken: van Essie en John Frieda tot HEMA en Sleek. Je kunt hier meedoen.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER13 reacties


  15 januari 2017

  Haha, dat zou wel een geniaal idee zijn voor het gesprek met de bank! Leuk ‘gedichtje’ heeft je vriend geschreven! ;) En het eerste met Wikkie zou mij ook kunnen overkomen met onze kat. Ik ben soms hele dagen aan het praten tegen onze poezenbeesten…  15 januari 2017

  Wikkie heeft zeker weten de hoofdrol deze week. Prachtig gedichtje van je vriend haha.  15 januari 2017

  Haha heerlijk weer allemaal! Leuk idee ook voor het gesprek met de bank haha.  15 januari 2017

  Dat gedichtje is echt schattig, haha! Leuke momentjes heb je geselecteerd :) Malou x  15 januari 2017

  Volgens mij is het altijd super leuk met jouw collega’s :’) & ook corrigerende tikken zijn herkenbaar hier hoor, alleen krijg ik ze als Kruimel naast m’n dekbed staat en ik niet even op het dekbed sla als teken dat ze bij me mag komen liggen. Super lief :-)  15 januari 2017

  Hahaha wat weer leuk. It’s Britney bitch hahah. En oh, wat is Wikkie toch cute  15 januari 2017

  Super lief gedichtje!!  15 januari 2017

  Neeeee, een omnomnomnivoor ;-)  15 januari 2017

  Ik vind dat je dit altijd zo leuk doet! Ik moet dit ook eens gaan noteren en onthouden.  16 januari 2017

  Hahaha, heerlijk weer! You made my day :-)  16 januari 2017

  Hahahaha! Herkenbaar! Katten maken ook altijd een integraal onderdeel uit van mijn navertelling van de dag!  16 januari 2017

  Haha, de zingende collega. Moest ook zo lachen toen een kind in de supermarkt My Milkshake Brings all the Boys to my yard zong.  18 januari 2017

  Om die laatste drie heb ik weer hardop zitten lachen!
  Liefs