Things that made my week...#248 - Youniqueblog.nl
29/01/2017


things that made my week def 1
Deze week had ik zélf een #fml-momentje, konden Roy en ik ons opeens héél goed identificeren met twee karakters uit The Muppet Show en ontdekte ik een herkenbare eigenschap bij Wikkie. Benieuwd?

 • Ik, al mompelend achter mijn laptop: “Verdomme…” Roy: “Wat is er?” Ik: “Ik kom er na 4 uur lang interviews uitwerken pas achter dat ik een audiofragment met één simpele toets op pauze en play kan zetten.”
 • Iets gezonds eten en daarna de gezondheidsvoordelen op internet opzoeken. Zo weet ik nu dat radijsjes veel vezels bevatten, bekend staan als de ‘anti-kanker’-groente en goed zijn voor je nieren.
 • Wanneer er op woensdag opeens onverwacht wordt aangebeld. Ik, terwijl ik de telefoon van de voordeur opneem: “Hallo?” In koor: “HOOOI! Mogen we binnenkomen?” Ik, wantrouwend: ”Euh… Wie zijn dit?” Bleken het twee vrienden te zijn die de daaropvolgende 10 minuten bleven lachen om mijn reactie.
 • Wanneer Roy en ik op de verjaardag van mijn moeder aan één stuk lachen om onze eigen grappen. Ik: “We lijken net die opa’s van The Muppet Show wel.” Om uiteraard vervolgens weer samen in lachen uit te barsten.
 • Als Wikkie enthousiast kopjes geeft aan haar zak met voer en het enige wat je kunt denken is: Oooo, you’re just like mommy ;-)
 • Collega 1, die me de hele week al mailde met vragen en verzoeken: “Femkeee… Daar ben ik weer hoor.” Ik, grappend: “Wat nu weer?” Collega 2: “Volgende week heeft ze vakantie!” Ik: “Oh, dus dan heb ik ook vakantie!”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER8 reacties


  29 januari 2017

  Haha, goed plan om de gezondheidsvoordelen van eten te googlen. Ik google meestal de calorieën, terwijl het eigenlijk veel fijner is om even de gezondheidsvoordelen op te zoeken ;) Word je een stuk gelukkiger van! En gelukkig maar dat je die magische knop op het audio-apparaat (oké, iets te laat) hebt ontdekt :) Fijne zondag!  29 januari 2017

  Heerlijke momenten. Dat met die voordeurtelefoon heb ik ook een keer (soortgelijk) gehad. Wij hebben nota bene een camera, maar diegene die aanbelde stond veel te dicht tegen de camera aan waardoor ik niet kon zien wie het was. De betreffende vriendin ligt daar nog steeds om in een deuk, omdat ik precies hetzelfde reageerde haha.  29 januari 2017

  Jaaaaa, ik lach ook gewoon lekker om mijn eigen grappen hoor, haha.  29 januari 2017

  Wij hebben sinds vorig jaar ook een bel beneden en dus een intercom. Ik moet er nog steeds aan wennen haha.

  xx  29 januari 2017

  Haha, lekker vrolijk weer allemaal!  29 januari 2017

  Ik ben altijd de enige die lacht om mijn grappen, hahaha.  30 januari 2017

  hahaha niets is beter dan keihard om je eigen grappen te lachen. Doe ik ook altijd erg graag ;)  30 januari 2017

  Haha, heerlijk om dit te lezen. En lachen om je eigen grappen mag best! Vooral als er geen mensen zijn die betere grappen maken :-)