Johnny Doodle Dark Granola & Cranberry, Madlipz & Riverdale
17/02/2017


johnny doodle dark granola cranberry albert heijn ah cosmopolitan shay mitchell madlipz app
Het is vrijdag en dat betekent voor de meeste van jullie: bijna weekend! Hoogste tijd om mijn favoriete dingen te delen die jullie weekend hopelijk nét dat beetje leuker gaat maken. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe serie op Netflix waar ik (nu al!) verslaafd aan ben en een grappige app om met je vrienden te gebruiken. 

johnny doodle dark granola cranberry albert heijn ah cosmopolitan shay mitchell

JOHNNY DOODLE DARK GRANOLA & CRANBERRY
Misschien moet ik me zorgen maken dat er in iedere ‘favorieten’-post altijd wel een eetbaar iets wordt benoemd. Wat kan ik ervan zeggen? Ik houd nou eenmaal van (lekker) eten en ik vind het bijna nog leuker om mijn ontdekkingen met jullie te delen. Zo ook deze Johnny Doodle Dark Granola & Cranberry chocoladereep. Voor de duidelijkheid: nee, dit is geen verkapte advertorial. Met een lactose-intolerantie ben ik al snel aangewezen op een ‘suffe’ pure chocoladereep zonder iets extra’s. Deze chocoladereep met granola en cranberry (duh), maakt mijn dagelijkse stukje chocola net dat beetje meer bijzonder dankzij de knapperigheid.


RIVERDALE
Na maandenlang Gilmore Girls te hebben gebingwatched (ik ben blijven steken in seizoen 5), had ik eens zin in een andere serie. Na even rond te hebben gesnuffeld op Netflix, leek het me leuk om aan de nieuwe serie ‘Riverdale’ te beginnen. De serie wordt omschreven als een mix tussen Gossip Girl en Pretty Little Liars, en ik denk dat deze omschrijving héél treffend is. Enerzijds gaat de serie over de (iets te perfecte) high school kids die tijdens hun schooltijd de nodige drama meemaken. Gelijktijdig wordt er aan het begin van de serie ook een moord gepleegd. De vraag is alleen: wie is de dader? Je kunt hierboven de officiële trailer bekijken. Ik ben -nu al- hooked en ik ben dan ook blij dat vandaag weer een nieuwe aflevering op Netflix staat. Yay!

madlipz app review ervaring harry potter
MADLIPZ
Een beetje flauw is het wel, maar stiekem o-zo leuk: Madlipz. Met deze app kun je zelf de stemmen inspreken van jouw favoriete film- of seriefragmenten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de stemmen van alle acteurs in te spreken, maar bijvoorbeeld ook slechts één stem uit het fragment in te spreken door op het hoofd van de desbetreffende acteur te ‘tappen’. Het allerleukste is natuurlijk als je ingesproken woorden wel (grotendeels) overeen komen met de mondbeweging(en) van het fragment. Helaas blijk ik hier geen ster in te zijn, maar het is wel prima vermaak. Vooral leuk om met vrienden te doen!

Wat zijn jullie plannen voor het weekend?  Wat zijn jullie favorieten van dit moment? 

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER33 reacties


  17 februari 2017

  Haha, die app klinkt echt geweldig! En chocola is natuurlijk ook altijd goed! Fijn weekend!  17 februari 2017

  Haha oh god dat Madlipz ken ik en het is zo grappig om te doen. Heerlijk tijdverdrijf :P En jaaa Riverdale kijk ik ook en vind het ook al echt spannend! De eerste aflevering was iet zo geweldig en ik vond alle karakters best wel oppervlakkig maar nu begint het steeds beter te worden :) Ben benieuwd naar de nieuwe aflevering ~


  Femke - Youniqueblog

  17 februari 2017

  Helemaal met je eens! Ik moest er ook echt even inkomen, maar nu vind ik het wel écht waard. Nog steeds wel een beetje ‘oppervlakkig’, maar zeker veel interessanter.  17 februari 2017

  Haha neee ik heb toevallig ook een artikel klaarstaan over Riverdale! Ik ben zelf ook helemaal hooked namelijk! Niet normaal <3 Het is wel echt moeilijk om langere tijd te wachten op een aflevering haha! En chocola is altijd een goed idee. <3 Fijn weekend alvast!


  Femke - Youniqueblog

  17 februari 2017

  Ah, wat ontzettend toevallig! Maar hé; eigenlijk ook ergens niet, want het is zo leuk. We zullen vast niet de enigen zijn die ‘hooked’ zijn <3  17 februari 2017

  Ooh bedankt voor de Riverdale tip!  17 februari 2017

  Wat een heerlijke tips! Ik ben heel erg benieuwd naar de serie, ik ben net klaar met PLL.. Dus dit is wel een goede om in de tussentijd te kijken! En ik ben natuurlijk ook wel heel benieuwd naar de chocola :)


  Femke - Youniqueblog

  17 februari 2017

  Oh, dan vind je Riverdale denk ik wel een héél leuke vervanger :-)!  17 februari 2017

  Haha yepp, die app ga ik downloaden! Vind het nu al grappig!


  Femke - Youniqueblog

  17 februari 2017

  Ja, het is echt zó leuk :-) Alleen ben ik er dus echt bar slecht in, haha…  17 februari 2017

  Hahaha die app moet ik ook maar eens downloaden, dat wordt lachen gieren brullen met mijn broertje denk ik. Riverdale heb ik al een paar keer voorbij zien komen, maar het trok me niet zo. Misschien dat ik dan toch maar eens de eerste afleveringen moet gaan kijken… De chocola klinkt trouwens hemels! Fijn weekend :-)


  Femke - Youniqueblog

  17 februari 2017

  Oh, het is ook echt zó leuk om dit samen te doen. Maar stiekem ook moeilijk hoor! Tenminste, ik vind het vrij lastig om de teksten ‘kloppend’ te maken. En je moet Riverdale zeker een kans geven! Zelf was ik ook een beetje sceptisch voordat ik begon, maar het is echt heel tof. Je moet gewoon even door de eerste aflevering ‘heen’, vond ik :-)  17 februari 2017

  Ik heb nu drie weken vakantie (switch van mijn baan), dus dat is ook heerlijk! Even veel tijd om te besteden aan mijn blog en freelance opdrachten


  Femke - Youniqueblog

  17 februari 2017

  Oh, wat heerlijk! Geniet ervan ;-)  17 februari 2017

  Yesss! Ik was vergeten dat het vandaag vrijdag is en er een nieuwe aflevering van Riverdale klaar staat! Helemaal hooked ook! Vind het ook leuk dat ze niet in 1x de hele serie online hebben geklapt, stiekem is een serie langzaam kijken toch leuker dan bingewatchen.


  Femke - Youniqueblog

  17 februari 2017

  Ooo, ik vond dat op het begin héél irritant, maar nu kan ik het inderdaad ook wel waarderen. Je kunt er nu tenminste echt naar ‘uitkijken’. Ook weleens een verademing :-)  17 februari 2017

  Ik kijk al veel te veel series, maar veel series gaan dit jaar stoppen. Dan ga ik zeker beginnen met Riverdale!

  x  17 februari 2017

  Ik ben VERLIEFD op je telefoonhoesje. So cuuuuuuuute X


  Femke - Youniqueblog

  17 februari 2017

  Aaah, THANK YOU <3 Lang leve, ebay!  17 februari 2017

  Die app lijkt mij echt geweldig haha. Riverdale kijk ik ook en is zo leuk!


  Femke - Youniqueblog

  17 februari 2017

  Wat LEUK :-) Supertof dat jij ook hooked bent!  17 februari 2017

  Wat een leuke tips! Ik ben ook Riverdale aan het kijken en het is echt een geweldige serie. x


  Femke - Youniqueblog

  17 februari 2017

  Ah, zó leuk om te horen :-)!  17 februari 2017

  Haha die app lijkt me geweldig! Ik denk dat ik er ook niet zo’n ster in ben, hihi. En die Johnny Doodle: ik hoor er zulke goede verhalen over! Ik ben zelf niet zo fan van pure chocola, maar wil wel eens een keer een melk-variant proberen :-) Wij gaan morgen op ski-vakantie en zitten dus een groot gedeelte van het weekend in de auto. Wel met een goed vooruitzicht!


  Femke - Youniqueblog

  17 februari 2017

  Ooo, zeker doen! Johnny Doodle heeft ook melkchocolade repen genaamd ‘fudge-brownie’ en witte chocolade met speculoos. Dat schijnt echt hemels te zijn!  17 februari 2017

  JOHNNY DOODLE zo lekker!  17 februari 2017

  Die serie klinkt echt super leuk!! Ik ben heel braaf aan het wachten op de nieuwe afleveringen van Pretty Little Liars, maar dit zou wel eens een hele goed oplossing kunnen zijn voor in de tussentijd! Thanks for the tip babe. Fijn weekend! Liefs, Merel  17 februari 2017

  Yooo, Riverdale gekkie hier! Madlipz ken ik nog niet, vet grappig om te doen met vriendinnen idd.  17 februari 2017

  Ja! Riverdale! Ik ben er ook mee begonnen en alhoewel ik nooit meteen zo’n serie kijk vind ik het eigenlijk best wel wat hebben. (:  17 februari 2017

  Riverdale!! Dat is zo een leuke serie he. Ik geniet iedere week weer van de nieuwe aflevering!  17 februari 2017

  Als lactose intolerant lotgenoot kan ik mij goed vinden in dat elke ontdekking vooral qua chocolade een feestje waard is haha. Ik ben hier dan ook heel nieuwsgierig naar! Ik ben ook al even nieuwsgierig naar Riverdale, daar moet ik ook echt is aan beginnen!  18 februari 2017

  Wat een leuke tips!  18 februari 2017

  Ik hoor zoveel goede dingen over Riverdale, ik twijfelde of ik moest beginnen (dan kan ik niks anders meer doen, haha), maar hoppakee: vanavond de eerste kijken!