Things that made my week...#249
05/02/2017


things that made my week def
Deze week wist ik volgens een vriendin op bijzondere wijze prioriteiten te stellen, bleek mijn vaders afkeer voor huisdieren serieuze consequenties voor hem te hebben en spotte ik een prachtige jurk die een -euhm- béétje boven mijn budget lag. Benieuwd?

 • Wanneer een vriendin en ik bij thuiskomst ontdekken dat Roy bloemen heeft gehaald. Vriendin: “Oooo, hij heeft bloemen gehaald. Wat een schatje. Brownie points!” Ik: “Heb je ook chips gehaald?” Vriendin, licht geamuseerd: “Je weet wel prioriteiten te stellen, hoor.”
 • Vader: “Als het aan mij had gelegen dan hadden jullie vroeger geen huisdieren gehad.” Ik: “En daarom gaan we met mama buiten wandelen als ze later in het bejaardentehuis zit, en met jou niet.”
 • Als je in je eentje thuis bent en in alle rust een boek aan het lezen bent, en dat er dan opeens een lamp uit zichzelf uitgaat. Yikes.
 • Vol op mijn bek gaan op mijn werk omdat ik mijn voet verkeerd neerzette en mijn hak onder mijn hiel vandaan schoof. Gelukkig zag niemand het. Denk ik, tenminste.
 • Ik, wanneer ik online aan het kijken ben naar een jurkje voor de bruiloft van mijn zus: “Oooooeh, dit is een coole j… Laat maar.” Bleek ik er nét op tijd achter te komen dat de jurk €800(!) kostte.
 • Wanneer ik aan het nadenken ben dat ik me niet helemaal lekker voel, en dan opeens een appje krijg van Roy met Wikkie op z’n schoot: “Ik ben ziek naar huis gegaan…” Aaaw!

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER19 reacties


  5 februari 2017

  Altijd jammer als kleding toch iets boven je budget is… Gelukkig heb je wel een paar andere fijne momentjes met een lach gehad deze week ;) Groot gelijk heb je dat je alleen met iemand mét huisdierenliefde later gaat wandelen, haha.  5 februari 2017

  hahaha, ja chique jurkjes kunne belachelijk duur zijn.. Mooi horloge trouwens!


  Femke - Youniqueblog

  9 februari 2017

  Dank je wel! Ik ben er ook zó blij mee :-)  5 februari 2017

  Ah bloemen van je vriend krijgen, altijd leuk! Moet die van mij ook weer eens doen haha.


  Femke - Youniqueblog

  9 februari 2017

  Haha! Ik zeg: stuur dit mailtje door als hint ;-)  5 februari 2017

  Ohhh dat met dat jurkje, dat is echt iets voor mij waarna ik vervolgens niks meer zal kunnen vinden. Heb je inmiddels al een ander jurkje gescoord? Haha die opmerking van jouw vader en jouw reactie.


  Femke - Youniqueblog

  9 februari 2017

  Nee helaas nog niet :-( Maar ik heb nog voldoende hoop. Ik denk dat ik online vast wel iets leuks ga vinden!  5 februari 2017

  Ik begrijp niet dat kleding zó duur kan zijn. En het erge is dus dat er mensen zijn die het kopen voor zo’n bedrag! Het blijft me verbazen.


  Femke - Youniqueblog

  9 februari 2017

  Pfoe, mij ook! Dan heb je echt geld te veel, hoor…  5 februari 2017

  Ai, jammer dat die jurk zo duur was. Welke was het, heb een linkje?


  Femke - Youniqueblog

  9 februari 2017

  Nee, helaas niet meer :-( Ik had ‘m geloof ik gevonden op Nelly. Daar zijn jurken normaal gesproken niet zo duur, maar nu zat er helaas een duur exemplaar tussen…  5 februari 2017

  Hahaha, sowieso prioriteiten! Eerst chips, dan de rest ;-)  5 februari 2017

  Dat met die hak, dat had ik deze week ook! Ik heb 1 paar schoenen waarvan de hak gewoon zo glad is als een blok ijs. En met mijn wandeltempo (altijd gehaast) is dat dus geen goede combinatie.
  Ik ben wel erg benieuwd naar de veel te dure jurk, ik hoop dat je een mooie andere kan vinden!
  X Mariska


  Femke - Youniqueblog

  9 februari 2017

  Ja, ik kan ‘m helaas niet meer vinden maar volgens mij was ‘ie van Nelly. Echt een heel toffe! Maar goed… Niet voor die prijs, haha. X P.s. Wat toevallig dat je afgelopen week was gevallen. Echt zo suf als je valt, hè?  5 februari 2017

  Hahahaha en daarom gaan we wel met mama wandelen hahaah! die vond ik wel grappig.  5 februari 2017

  Jammer dat die jurk zo onmenselijk duur was, hopelijk is je volgende zoekactie iets succesvoller. En een vrouw moet inderdaad prioriteiten stellen, haha.  6 februari 2017

  Leuk om te lezen weer. Ik word hier altijd vrolijk van.  6 februari 2017

  Oh ja, zo herkenbaar van dat jurkje!! Zo stom dat mooie spullen zo onbetaalbaar zijn. Ik bedoel, het hoeft niet voor 8 euro, maar 800??? WHY?


  Femke - Youniqueblog

  9 februari 2017

  Precies dat! Echt zo belachelijk…