Things that made my week...#252 -
26/02/2017


things that made my week
Deze week hadden twee oude vrouwen héél veel lol om onze straatnaam, was Roy verontwaardigd dat ik zijn zangkunsten niet herkende en bleken mijn collega’s iets té dol op paaseitjes te zijn. Benieuwd?

 • Wanneer Roy vanuit het niets in de auto ‘Ssst’ zegt. Ik: “Wat doe je?” Roy, met grote verontwaardiging: “Ik was aan het zingen.”
 • Wanneer twee oude vrouwen onze straat passeren en ik één van hen enthousiast hoor zeggen: “Deze straatnaam!” *zet stemmetje op* “‘Waar woon jij?’ ‘Nou, ik woon [onze straatnaam].” En dat de twee vervolgens samen beginnen te gniffelen.
 • Als Roy en ik Idols aan het kijken zijn en één van de deelnemers zegt: “Ik kom uit Schijndel.” Roy en ik, tegelijkertijd: “HEUJ!”
 • Waarop Roy vervolgt: “Maar wacht… We wonen helemaal niet meer in Schijndel.” Ik: “Nou en, we hebben er wel 24 jaar gewoond. HEUJ!”
 • Wanneer ik op het werk kom en ik zie dat de snoeppot die de dag daarvoor nog tot de rand was gevuld met paaseitjes, nu vrijwel helemaal leeg is. Ik, vertwijfeld: “Euhm. Die pot met paaseitjes. Was die gisteren niet helemaal vol?” Collega 1, lachend: “Ja.” Collega 2, met gespeelde verontwaardiging: “Wat is je punt?”
 • Het carnavalsfeest wat vrijdag om 4 uur ‘s middags al op het hoofdkantoor van Shoeby losbarstte. Alááf!
 • Wikkie die de nieuwe gewoonte heeft om over de printer te lopen, wat soms zorgt voor grappige taferelen. Vriend, die bij ons was blijven slapen: “Even een vraagje, hè… Kan het zijn dat Wikkie vannacht heeft geprint?”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER8 reacties


  26 februari 2017

  Haha, een printende kat…geniaal! En heerlijk dat soort humor over een gekke straatnaam. Ik vind het zó leuk dat je elke week weer met dit soort grappige of awkward momentjes komt!


  Femke - Youniqueblog

  2 maart 2017

  Ah, superleuk om te horen <3 Ik vind het ook zo leuk om deze 'rubriek' te schrijven.  26 februari 2017

  Wat een leuke momenten ! Heel herkenbaar van de zeer snel leegrakende snoeppotten… als zo’n pot eenmaal in mijn zicht staat, lijkt het alsof ik geroepen wordt om snoep te eten!


  Femke - Youniqueblog

  2 maart 2017

  Ik heb precies hetzelfde! Vooral met paaseitjes ook: ‘Nog ééntje dan…’  27 februari 2017

  Haha, heerlijk. Tja, die snoeppotten, dat gaat hier op kantoor ook altijd super hard. Hoewel ik daar zelf ook heeeeel goed in ben. En wat een bijzondere kat, die Wikkie, gaat echt mee in het digitale tijdperk he ;-)


  Femke - Youniqueblog

  2 maart 2017

  Hahaha, ja ze is helemaal bij de tijd ;-)  28 februari 2017

  Haha wikkie heeft stiekem een eigen bedrijfje en brengt kattenvoer bij alle katten langs. ;)


  Femke - Youniqueblog

  2 maart 2017

  Hahahaha! Dat zou toch stiekem wel hilarisch zijn :’)