Van &C tot de NYX Matte Lip Cream: dit zijn mijn favoriete dingen
27/03/2017


favorieten maart
Het einde van maart is alweer in zicht, en om deze reden zet ik mijn favorieten van afgelopen maand op een rijtje: van het nieuwe tijdschrift &C van Chantal Janzen tot een fijne boutique in Den Bosch die slechts enkele straten van ons appartement is verwijderd. Benieuwd?

&C
Zoals jullie weten ben ik dól op tijdschriften en ik was dan ook maar wat nieuwsgierig toen ik ontdekte dat er een nieuw tijdschrift in aantocht was: &C. Het tijdschrift met Chantal Janzen aan het roer. Op 22 maart lag het eerste nummer in de winkel en met een knalroze cover móést ik deze natuurlijk meenemen toen ik wat last-minute boodschappen boodschappen deed. Aan de ietwat prijzige kant lijkt het tijdschrift misschien wel (€5,95), maar je zult al snel ontdekken dat &C haar prijs meer dan waard is. Zo is &C ruim 160 pagina’s dik en is alleen al een feestje qua vormgeving en houvast. Ook inhoudelijk is het tijdschrift meer dan haar prijs waard: niet alleen vind je tientallen interviews terug met BN’ers als Eva Jinek en Kim Feenstra, maar ook ook pakkende real life verhalen, bijzondere reportages en een prachtige vormgeving en fotografie. &C is een blad waar je al snel urenlang in weg kunt duiken en die zonder twijfel een waardevolle aanvulling is aan het tijdschriftenlandschap. Wil je lezen!

MY JEWELLERY BOUTIQUE
Onlangs werd ik door My Jewellery uitgenodigd om langs te komen in hun boutique in Den Bosch, welke slechts enkele straten is verwijderd van mijn appartement. Ik was hier, opvallend genoeg, nog nooit eerder geweest en ik werd dan ook blij verrast bij binnenkomst: so much pink! Ik mocht een aantal sieraden uitkiezen en koos onder andere voor een gouden ketting met de tekst ‘love’ en van de horloges een roze horloge met gouden accenten. Ook de zigzag oorbellen vond ik té leuk om te laten liggen. Tijdens mijn bezoek werd ik ook nog verliefd op een roze suedine jack en een doorzichtige flower top, maar gezien deze niet meer aanwezig waren in mijn maat heb ik deze achteraf zelf nog nabesteld. Ik ben er zo blij mee! Ik zal binnenkort nog wel wat ‘aan’ foto’s delen. Op Instragram vind je al een foto waarop de transparante flower top te zien is.

NYX MATTE LIP CREAM
Gevoelig voor hypes? Ik? Neuh. Wel dus. Toen mijn collega’s aan het fangirlen waren over de NYX Matte Lip Cream en ik ook al meerdere lovende recensies online had gelezen, besloot ik ook meteen twee lip creams te kopen: Stockholm (nude met een roze ondertoon) en Abu Dhabi (nude met een bruine ondertoon). Zoals de beschrijving ook treffend benoemd is de NYX Matte Lip Cream een mix tussen een lipgloss en een lipstick. Het is dan ook een heel apart gevoel wanneer je de lip cream aanbrengt op je lippen. Aanvankelijk is de lip cream vloeibaar, maar al snel wordt deze droog en oogt deze als een (matte) lipstick. Ontzettend mooi! Mijn persoonlijke favoriet is echter toch écht wel Abu Dhabi. Deze tint draag ik ook in het artikel over de Kruidvat Colors To Play Kleurcrème.

Wat zijn jullie favoriete dingen van de afgelopen maand?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER14 reacties


  27 maart 2017

  Gister bladerede ik ook even door &C. Echt een super leuk tijdschrift en inderdaad ook mooi vormgegeven :)  27 maart 2017

  Ja, de &C is zo leuk! Ik ben hem nu ook aan het lezen. En ik vond je top van My Jewellery echt prachtig. Als ik in Den Bosch ben, ga ik zeker eens bij die winkel langs!


  Femke - Youniqueblog

  27 maart 2017

  Ik ben er ook zó blij mee! Echt een ‘anders dan anders’ item. En wat leuk :-) Als je van roze houdt, zit je daar zeker goed!  27 maart 2017

  &C ziet er echt uit als een heel goed blad, ik denk toch maar dat ik eens een nummer ga kopen! Bedoel je trouwens niet de NYX matte lipcreams? Of heeft NYC toevallig ook steden als namen?


  Femke - Youniqueblog

  27 maart 2017

  Ooo, oeps! Waar het hart van vol is zullen we maar zeggen ;-) Valt het op dat ik tijdens het schrijven van dit artikel ook vliegtickets naar NYC aan het zoeken was ;-)?  27 maart 2017

  Leuk dat je zo enthousiast bent over het tijdschrift van Chantal. Ik ben er stiekem heel benieuwd naar. Hoor veel (jaloersige?) negatieve kritiek dat ze teveel op Linda wil lijken, maar ik vind haar juist wel grappig en vernieuwend wat sommige dingen betreft. Toch maar eens even kijken of ik nog een exemplaartje kan scoren :-)


  Femke - Youniqueblog

  27 maart 2017

  Ik kan me op zich wel vinden in die kritiek, maar ik vind zelf wel dat &C echt een blad op zichzelf is. Al geeft Chantal ook toe ‘dat ze het wiel niet opnieuw heeft uitgevonden’, dus er is ook heus wel overlap. Toch spreekt dit eerste nummer qua vormgeving (en artikelen) mij wel echt meer aan. Tja… Roze hè :-)  27 maart 2017

  Ik ben heel benieuwd naar &C. Straks toch maar even de fiets pakken om hem te halen.


  Femke - Youniqueblog

  27 maart 2017

  Ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt :-)!  27 maart 2017

  Jaa, het magazine van Chantal Janzen vind ik ook super leuk geworden! De cover alleen al is te zoet voor woorden!


  Femke - Youniqueblog

  27 maart 2017

  Precies dat! Zo mooi dat roze <3  27 maart 2017

  Ik ben sowieso groot fan van Nyx! ik doe ook mee met de Nyx face awards van dit jaar, whoeheo!  27 maart 2017

  Ik ben zó benieuwd naar &C. Binnenkort maar eens langs de boekhandel gaan! :)


  Nathalie

  27 maart 2017

  Was je zaterdag in het centrum van Den Bosch? Ik dacht namelijk dat ik je zag lopen ‘s middags… maar misschien was het gewoon iemand die op je leek…