Things that made my week...#253
05/03/2017


things that made my week
Deze week bleek mijn kleurenspray voor carnaval íéts permanenter dan gehoopt, hoorde ik een te grappig carnavalsanekdote om niet met jullie te delen en ontstond er verwarring over het beroep ‘schilder’. Benieuwd?

 • Voor carnaval mijn haar ‘versieren’ met roze en blauwe kleurenspray om deze vervolgens er niet meer uitgewassen te krijgen. Ik kreeg spontaan de slappe lach onder de douche van ongeloof (lees: are you kidding me?). Gelukkig is het nu alweer íéts minder, maar de roze haarkleur is nog steeds duidelijk te zien. Oeps.
 • De instructie ‘ter grootte van een muntstuk’ enorm verwarrend vinden. Ik bedoel: hebben we het dan over €2.- of €0,20.-?
 • Roy: “Woensdag eten we wraps en morgen eten we soep.” Ik: “Het is dinsdag.” Roy, kijkt verward op zijn boodschappenlijstje: “Oké, ergens gaat het niet goed.”
 • Een té grappig verhaal van een collega om niet te delen: een (niet te ernstig verwondde) carnavalsvierder werd met een brancard in de ambulance gereden terwijl zijn dronken vriend om de ambulance heen danste en vrolijk zong ‘En we gaan nog niet naar huis…’.
 • Wanneer Roy en ik naar Temptation Island kijken en we bij één van de verleiders het beroep ‘schilder’ zagen staan. Ik: “Schilder? Schilder?!” *muntje viel* “Oh, schilder.” Note to self: géén Picasso, dus ;-)

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER15 reacties


  5 maart 2017

  Haha, dat van de schilder had mij ook kunnen overkomen! ;) Stiekem ben ik nu wel heel benieuwd naar je roze haar trouwens!  5 maart 2017

  Hahaha, nou het was een -euhm- bijzonder gezicht. Vooral omdat de ene helft van mijn haar blauw was, en het andere roze :’)  5 maart 2017

  Huh die laatste komt bij mij echt nog niet binnen. Misschien omdat ik de hele nacht heb gewerkt. Ik kijk straks nog wel een keer :P  5 maart 2017

  Haha! Geen probleem ;-) Ik dacht aanvankelijk dat hij een ‘creatief’ schilder van beroep was (lees: museumwaardig), maar hij bleek huizen te schilderen ;-)  5 maart 2017

  Ahhh die dronken vriend die om de ambulance heen danst, ik zou helemaal stuk gaan. Een collegaatje van mij had haar haren ook roze gespsoten met carnaval en kreeg het er nog amper uit haha.  5 maart 2017

  Nee, dat meen je niet! Dat roze blijft bij mij ook echt het langste zitten. Echt bizar. Een vriendin grapte dat ik voortaan op deze wijze mijn haren zou moeten verven: veel goedkoper en langduriger ;-)  5 maart 2017

  Wat erg dat die haarkleur zo goed blijft zitten, ik ben wel heel erg benieuwd hoe het eruit ziet haha. En dat verhaal van die carnavalvierders, geweldig!  5 maart 2017

  Nu moest ik echt even denken over dat zinnetje van schilder, haha. Duurde even voor ik het doorhad. Je bedoelt toch schilder als in muren en huizen schilderen en niet artistiek, toch? Of snap ik het nog steeds niet, haha.  5 maart 2017

  Wat bizar dat je haar nog steeds roze is! Nou ja, beter roze dan 100 verschillende kleuren. :’)  5 maart 2017

  Hahahaha die van de ambulance vnd ik wel grappig hoor  5 maart 2017

  Ik had juist het tegenovergestelde: ik wilde mijn haren knalpaars verven voor carnaval, maar op de een of andere manier zag je er niks van. Maar ach, roze haar is op zich best leuk, haha!  5 maart 2017

  Whaha dat verhaal met die carnavalist bij de ambulance is inderdaad hilarisch! Heerlijk! Ik zat met carnaval ook op de nightcare met mijn ietwat dronken vriend. Het was heel sneu, maar stiekem moet je dan toch een beetje lachen om wat ie allemaal eruit slaat!  5 maart 2017

  Wie zegt nou ‘ter grootte van een muntstuk’?! Suuuuper onduidelijk. I get ya!  5 maart 2017

  Haha! Ik weet nog dat ik vroeger zo’n goedkope spuitbussen gebruikte met carnaval, gelukkig was dat heel tijdelijk ;)  6 maart 2017

  Hahaha, heerlijk! Tja, die schilder, dat snap ik wel hoor. Dat is toch ook verwarrend. En dronken mensen kunnen soms best heel grappig zijn.