Things that made my week...#254
12/03/2017


things that made my week
Joe, op het moment dat jullie dit lezen zijn Roy en ik (als het goed is) heerlijk aan het genieten van een weekend in Delft. Deze week moest ik lachen om mijn dubbele reactie op de weersvoorspellingen, ging een collega iets té enthousiast de rotonde over en waren Roy en ik éven vergeten dat we een kat hadden. Benieuwd?

 • Roy, wanneer hij zijn mail opent: “Hé… We hebben de hypotheekofferte binnen! Wacht…” *kijkt fronsend naar zijn scherm* “Het is niet akkoord.” Ik, geschrokken: “WAT?!” Roy: “Grapje!”
 • Ik, wanneer ik naar de weersvoorspellingen kijk: “Oooeh, het wordt 14 graden!” Om vervolgens lachend te bedenken dat ik vorig jaar aan het einde van de zomer nog zei: “Iewl, het wordt 14 graden!”
 • Wanneer ik met een collega in de auto zit en opeens de linkerwielen ergens op stuitten. Collega: “Oeps. Dat was de rotonde…”
 • Wanneer Collega 1 iets niet weet en zegt: “Dat weet [naam collega 2] wel.” Om vervolgens het aan Collega 2 te vragen, die antwoordt: “Dat weet [naam collega 1] wel.”Aha.
 • Als ik Wikkie al aaiend vertel dat Roy en ik een weekendje weggaan (want: zulke dingen vertel je aan een kat). Om vervolgens, twee dagen voor vertrek, opeens te beseffen: “Wacht… Wie geeft jóú dan eten?”
 • Wanneer Roy en ik verschillende banken aan het uittesten zijn en er opeens een verkoper naar ons toekomt: “Kan ik jullie ergens mee helpen?” Ik, grappend: “Een massage zou wel fijn zijn!” Waarop de verkoper al stotterend en ietwat ongemakkelijk wegloopt en ik van Roy een verontwaardigde “Fem!” toegeworpen krijg. Ik, geschrokken: “Maar ik… Het was een grapje! Ik bedoel… Oké, laat maar.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER18 reacties


  12 maart 2017

  Haha, die massage! Altijd jammer als mensen je humor niet begrijpen! En dat van de rotondes komt me bekend voor als mijn moeder er weer eens in de vierde versnelling overheen sjeest. Oeps, ben ik blij dat ik nu ook zelf een rijbewijs heb! ;)


  Femke - Youniqueblog

  14 maart 2017

  Ooo, dat méén je! Zelf kan ik op dat punt ook best een scheuruivel zijn, hoor. Ik heb té vaak na een rotonde tegen passagiers in de auto moeten zeggen: “Oeps, sorry. Iets té enthousiast.”  12 maart 2017

  Zo lekker dat het nu weer ietsje warmer wordt en de zon begint te schijnen! Daar kan ik echt zo van genieten, de lente is er echt bijna!  12 maart 2017

  Haha, dat heb je natuurlijk met huisdieren als je op vakantie wilt. En dan die situatie met je collega’s, zo herkenbaar (maar dan met mijn vader en moeder, haha)


  Femke - Youniqueblog

  14 maart 2017

  Hahaha <3  12 maart 2017

  Hahaha die verkoper mag zijn mannetje wel wat meer staan en een leuke reactie teruggeven. Al snap ik wel dat ie niet zo goed weet wat je daarop moet antwoorden. Hopelijk heb je een leuk weekend in Delft!

  Mijn week was beetje dubbel. Wel al wat interviews gehad voor het afstuderen dus dat gaat goed. Helaas ook te horen gekregen dat het gezin waar ik elke week schoon maakte om bij te verdienen moet bezuinigen en ik dus nu eigenlijk ontslagen ben. Nu moet ik meer bij gaan lenen om rond te komen, gelukkig ben ik nog student en kan dat nog. En er zijn ergere dingen…


  Femke - Youniqueblog

  14 maart 2017

  Ah, wat balen Robin :-( Natuurlijk zijn ‘er ergere dingen’, maar dit is natuurlijk wel heel rot. Gelukkig dat je het nu nog met die lening kunt oplossen, maar ik hoop voor je dat je héél snel een nieuw bijbaantje vindt!  12 maart 2017

  whahaha dat grapje over de massage! xx  12 maart 2017

  Haha wat grappig dat van die massage! Jammer dat de verkoper geen gevoel voor humor had. Dat van vergeten iemand te zoeken om je huisdier eten te geven ken ik, dan moet ik last minute aan de lieve buurman vragen of hij tijd heeft. Mijn week was er een van ups en downs. Ik heb al heel de week verschrikkelijke rugpijn wat mij een beetje belemmerd, maar ik ben zo aan het genieten van het mooie weer, dat het mij niet uitmaakt! Fijn weekend!


  Femke - Youniqueblog

  14 maart 2017

  Hè shit… Hoe kom je aan die rugpijn? Hopelijk is het iets ‘tijdelijks’? In ieder geval fijn dat je wel nog hebt kunnen genieten van het zonnetje. Dat is toch nog het belangrijkste!  12 maart 2017

  Gek is dat hè? 14 graden lijkt in de zomer echt heel fris en nu vind je het super fijn als het 14 graden wordt. Ik kan niet wachten totdat het weer lekker zomer is!


  Femke - Youniqueblog

  14 maart 2017

  Ik ook niet! Ik heb er zóóóveel zin in.  12 maart 2017

  Ik vertel het de katten sinds kort ook altijd als we op vakantie gaan en I kid you not, sindsdien zijn ze er veel chiller onder wanneer we terugkomen. Kruimeltje verstopte zich eerst altijd standaard als we terugkwamen en nu is ze altijd dolblij. Hartstikke normaal dus ;-)


  Femke - Youniqueblog

  14 maart 2017

  Ha! Dat méén je niet? Wat grappig. Ik heb nog geen opvallend verschil bij Wikkie gemerkt, maar zij is ook meestal allang blij als ze überhaupt te eten krijgt ;-)  12 maart 2017

  Oooh die grap met die hypotheekofferte, haha. Flauw! Maar wel een extra opluchting als het dan een grapje blijkt te zijn :).


  Femke - Youniqueblog

  14 maart 2017

  Nou, echt hoor! Ik hád het niet meer :’)  13 maart 2017

  Hahaha, ja… een massage. Ik zeg ook vaak zulke ‘rare’ dingen en ben altijd lichtelijk beledigd als anderen het niet snappen :’).


  Femke - Youniqueblog

  14 maart 2017

  Same here :’) Ik ben dan ook altijd iets té enthousiast als mijn vriend wel lacht om één van mijn grapjes.