Even bijkletsen: nog één dag tot de bruiloft -
24/04/2017Hiep, hoi – ik heb vakantie! Nou ja… Een béétje dan. Met een reeks aan bijzondere evenementen deze week, kan ik namelijk niet bepaald achterover leunen. Zo mag mijn vriend vandaag 25 kaarsjes uitblazen wat we (kleinschalig) gaan vieren en is morgen dé bruiloft van mijn zus. 

Of ik zenuwachtig ben voor mijn rol als trouwambtenaar voor één dag morgen? Het valt verrassend mee. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik er in mijn hoofd wel druk mee bezig ben. Op een moment van stilte kan ik in ene keer random denken ‘Oh ja, bruiloft…’ en ‘Oh, misschien moet ik nog even mijn speech oefenen’. Gelukkig geen gedachtes die gepaard gaan met pure paniek, maar wel gedachtes waardoor ik toch wel wat nerveuze kriebels voel. Gezonde spanning, maar spanning ;-)

De enige stress die ik in de dagen hieraan vooraf heb gevoeld is -jawel- cadeaustress. Er moest een cadeautje worden gescoord voor mijn vriend, het bruidspaar én mijn (eveneens jarige) vader. Personen waarbij je niet kunt smokkelen door ‘gewoon’ een envelop met geld in handen te drukken. Voor mijn vader, die inmiddels alweer 63 kalenderjaren telt, hadden Roy en ik een pre-pensioen pakket met een knipoog samengesteld. Inclusief sigaar, flesje wijn, een kaart met het opschrift ‘Coffee&Chill’ en een gevuld pensioen potje als ‘bescheiden bijdrage voor je oude dag’. Je begrijpt: we hebben veel lol gehad tijdens het samenstellen hiervan.

Ook tijdens het inpakken van Roy’s cadeautje heb ik véél lol gehad. Zeker gezien ik gedwongen was het cadeautje in te pakken op een dag waarop hij thuis was, en hij vanachter een gesloten deur allerlei geluiden hoorde die hem toch wel nieuwsgierig maakte. Houd vandaag Instagram Stories in de gaten voor de grote onthulling.

Speaking of… Ik hoop aan het einde van de week ook de eerste beelden met jullie te kunnen delen van de bruiloft. Eindelijk! Ik kan echt niet wachten. Al heb ik ook genoeg andere leuke artikelen voor jullie klaarstaan. Zo heb ik een artikel geschreven hoe het er nu voorstaat met (alle voorbereidingen voor) ons nieuwe huis en heb ik weer een fijne lijst met filmtips voor jullie klaarstaan.

Oké. Tot snel! En gedraag je, hè?

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Categorie: Persoonlijk


13 reacties


  24 april 2017

  Wat een leuk vooruitzicht! Geniet van vandaag en morgen!  24 april 2017

  Wat een heerlijke dingen heb je allemaal op de planning! Vooral die bruiloft – zo speciaal! Geniet ervan deze week! En gefeliciteerd met Roy en met je vader én met je bijna getrouwde zus :)  24 april 2017

  Veel plezier op de bruiloft morgen! En gefeliciteerd met je vader en Roy!  24 april 2017

  Wat een spannende dag morgen! Ik wens jullie een mooie dag en hopelijk zit het weer een beetje mee :)  24 april 2017

  Gefeliciteerd met je vriend en heel veel plezier morgen!  24 april 2017

  Gefeliciteerd met je vriend en onwijs veel plezier morgen!  24 april 2017

  Wat leuk en spannend! Gefeliciteerd met je vriend en geniet ervan deze dagen! (En ooh, wat een leuk idee, dat cadeau voor je vader!)  24 april 2017

  have fun morgen :D  24 april 2017

  Wat leuk! Heel veel plezier morgen!  24 april 2017

  Van harte gefeliciteerd en heel heel veel plezier morgen! Geniet ervan!  24 april 2017

  Geniet ervan! maar dat moet vast wel goed komen, liefs  24 april 2017

  Geniet van morgen! Ik ben nu al benieuwd naar de foto’s :)  24 april 2017

  Geniet volop van al dat moois en leuks! <3