Things that made my week...#257
02/04/2017


things that made my week
Het was een week gevuld met ongewone gebeurtenissen: zo kreeg ik op een onverwacht moment ontzettend leuk nieuws van een vriendin, werd ik beëdigd in de rechtbank in Haarlem en kreeg ik (eveneens) onverwachts heel goed nieuws betreffende het grote project waar ik achter de schermen mee bezig ben. Ook zo benieuwd?

 • Wanneer ik in de rechtbank van Haarlem ben om beëdigd te worden als trouwambtenaar voor één dag en de rechter een ellenlange belofte leest die ik zou moeten nazeggen. Ik raakte al in totale paniek, totdat ze plotseling zei: “Gezien we vandaag met zovelen zijn hoeven jullie ter uitzondering ditmaal alleen te zeggen ‘Dat verklaar en beloof ik.'” PFIEW!
 • Als Shifra en ik na het bewonderen van de IKEA STOCKHOLM collectie de winkel in gaan en ze stil blijft staan bij een bak met speelgoed, om vervolgens te zeggen: “Nou ja, we zijn nog geen ouders, hè.” En ik lachend zeg: “Nee nóg niet…”
 • Waarop Shifra me vervolgens nog geen kwartier later vertelt dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Zóóóó leuk! Het is mijn ‘eerste’ vriendin die zwanger is en ik ben (emotioneel incontinent dat ik ben) bijna in huilen uitgebarsten van blijdschap. Ik kijk nu al uit naar de gender reveal party! En om héél veel Disneyfilms met haar kindje te gaan kijken.
 • Met kippenvel en zelfs volledig ontroerd Beauty & The Beast kijken in de bioscoop. Het klinkt misschien gek, maar ik vind het echt één van de mooiste films die ik ooit heb gezien. Mochten jullie ‘m nog niet hebben gezien: zeker doen!
 • Op vrijdagmiddag gebeld worden dat het grote project waarmee ik achter de schermen mee bezig ben geweest een ‘go’ heeft gekregen, en ik binnenkort dus ein-de-lijk aan jullie kan onthullen wat het is. Ik kan écht niet wachten en hoop dat jullie allemaal net zo enthousiast zijn als ik. <3

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER25 reacties


  2 april 2017

  Ik ben zo benieuwd naar je project achter de schermen! Spannend! En zo leuk dat Shifra zwanger is :) Beauty & the Beast wil ik ook heel graag zien. Ik heb er al zoveel goede verhalen over gehoord nu.


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Ja, ik kan het hopelijk nu héél snel gaan vertellen <3 Ik hoop echt dat je het net zo leuk vind als ik! En heb je inmiddels Beauty&The Beast al gezien? Oprecht een héél goede film.  2 april 2017

  Ik vind het zo gaaf dat je voor een dag trouwambtenaar gaat zijn, echt mega leuk en bijzonder! En het project van vrijdag, dat gaat dus helemaal goed komen, zo zo zo leuk! GO YOU! <3


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  JAAA <3 Zo fijn dat ik het tijdens het ontbijt al aan jullie kon vertellen. Zo spannend allemaal!  2 april 2017

  Zo leuk dat Shifra zwanger is. Ook wel heel erg grappig dat ze het op 1 april bekend heeft gemaakt.
  Liefs


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Een betere grap dan géén 1 april-grap op 1 april is er niet ;-)  2 april 2017

  Wat een leuke dingen. Ahhh mijn tweelingbroer en zijn vriendin hebben net een kindje gehad dus ik weet wel een beetje wat je hebt gevoeld toen Shifra jou vertelde dat ze in verwachting is hoor! Ik ben zó benieuwd naar je geheime project!


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Wauw, wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd <3 Ben je nu voor het eerst tante? En ik kan niet wachten om het geheime project met je te delen. Ben zo benieuwd wat je ervan vindt!  2 april 2017

  Dat is inderdaad een hele mooie week. Ik ben het helemaal met je eens over Beauty and the Beast, wat is die mooi. Niet snel wil ik een tweede keer een film in de bios zien, maar deze maakt zeker die kans.


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Ik had precíés hetzelfde! Ik zei de volgende dag ook echt tegen mijn vriend: “Zullen we gewoon weer gaan?”  2 april 2017

  Oh ik ben ook zo benieuwd naar Beauty and the Beast!  2 april 2017

  Aah zo leuk dat je vriendin zwanger is! Ik heb een vriendin die al een kindje heeft van 7 maanden nu, so cutee!
  En owmygosh Beauty and the Beast <3 persoonlijk vind ik hem beter dan de tekenfilm. Ik ga volgende week nog een keer, alleen dan niet in 3D want dat vond ik niet van toegevoegde waarde.


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Ah, zó leuk! Die ben je natuurlijk ook flink aan het verwennen ;-)? Dat is tenminste wel mijn plan, haha. En he-le-maal mee eens. Ik zou ‘m ook zo graag nog een keer willen zien!  2 april 2017

  Aaah leuk overzicht. Ik vond dat IKEA Stockholm event zag er heel tof uit!  2 april 2017

  Jeeeejj!! Er zijn inmiddels al een paar mensen net zo enthousiast als jij over je project! En je emotionele incontinentie deel ik volledig, mijn traanbuizen staan ook iets te strak gespannen dus tot op heden heb ik bij al mijn zwangere vriendinnen een paar tranen gelaten!


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  JAAA! Zo fijn als ik het eindelijk mag delen, het is gewoon zo spannend allemaal. Aaaw! Het is eigenlijk toch ook alleen maar leuk voor je vriendinnen dat je ook zo emotioneel incontinent bent? Weten ze in ieder geval dat het menens is. Tenminste, zo praat ik het voor mezelf goed haha ;-)  2 april 2017

  Ik ken Shifra dan wel niet in het écht gelijk jij haar kent… maar ik ben ook zo blij voor haar en Hans! :)


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Ah, zo leuk om te lezen! Alleen maar leuk dat je zo meeleeft :-) Waarderen ze echt alleen maar!  2 april 2017

  Beauty and the beast is zo’n prachtige film! Heel ontroerend! En wat ben ik benieuwd naar dat geheim project! ;)


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Ja, ik kan écht niet wachten om meer te delen. Het is zó spannend!  2 april 2017

  Ik ben echt zo benieuwd naar dat project!


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Het is zó spannend! Ik kan echt niet wachten om meer te delen <3  2 april 2017

  Heel leuk om te lezen!  5 april 2017

  Haha, ik heb echt nog wel even getwijfeld of Shifra wel echt zwanger is. Tot ik de volg en instagram stories zag, haha leuke datum om zoiets bekend te maken! Ik ben erg benieuwd naar je ‘geheime project’!


  Femke - Youniqueblog

  5 april 2017

  Ja, ik kan echt niet wachten om het (EINDELIJK!) te delen. Het is zó spannend :-)