Things that made my week...#258
09/04/2017


things that made my week
Deze week heeft Wikkie wederom een bijzondere (eet)prestatie geleverd, kwam er een lieve video online waarbij ik (weer) even bijna een traantje weg moest pinken en belde mijn zus mij met een toch wel -euhm- cruciaal probleem. Benieuwd?

 • Als ik met een aantal vriendinnen over het fenomeen ‘kinderen’ aan het praten ben. Vriendin: “Hoe kunnen mensen voor een kind zorgen? Ik kan amper mezelf in leven houden.”
 • Wanneer een vriendin een doos met snoep voor Wikkie meeneemt, wij uit lunchen gaan en vervolgens bij thuiskomst ontdekken dat Wikkie de doos heeft geplunderd. Lees: ze had anderhalve zak(!) aan snoepjes opengereten én opgegeten. Getuige de kruimels die we terugvonden. Verspreid. Over het gehele kleed.
 • Als diezelfde vriendin mij de volgende dag appt: “En… Hoe gaat het met Wikkie?” Ik: “Goed! Roy en ik hebben het erover gehad om een T-shirt voor haar te laten drukken met de tekst ‘I survived 1,5 bags of candy‘” Geloof me: het natuurlijke instinct die de meeste katten hebben… Heeft Wikkie niet.
 • Mijn zus die mij vertelt dat haar rechterhand aan het ontsteken is en haar wijs- en middelvinger inmiddels al tweemaal zo dik zijn. Yep. De hand waar over 2 weken toch écht een ring aan moet. Wanneer we samen aan de telefoon (paniekerig) aan het lachen zijn, zus: “Ik ben wel aan het lachen, maar stiekem ben ik een beetje aan het huilen vanbinnen. Dat snap je wel, hè?”
 • Als een collega opeens uit het niets vanachter haar computer zegt: “Serieus… Ben ik nou vergeten om make-up op te doen? Jeetje. Ik wist wel dat ik een chaotische ochtend had, maar zó chaotisch…”
 • De video waarin vriendin Shifra met haar man Hans ontdekt dat ze ouders worden. Oh ja: rond 3:44 zie je ook ondergetekende met vochtige oogjes zitten.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER24 reacties


  9 april 2017

  Haha, 1,5 zak kattensnoep…zelfs onze harige vreetzak Paco zou dat niet presteren ;)


  Femke - Youniqueblog

  11 april 2017

  Hahaha! Voor Wikkie is dat echt kinderspel. Ze zat nog geen 10 minuten later op het aanrecht om wéér op zoek te gaan naar eten ;-)  9 april 2017

  Ahhh die Wikkie met zijn snoep. Je zus zal wel even in paniek zijn, hopelijk komt het snel goed met haar hand! Hahaha vergeten make-up op te doen vind ik wel heel grappig, ik was laatst vergeten om mascara op te doen.. dat viel alleen niet zo heel erg op haha!


  Femke - Youniqueblog

  11 april 2017

  Ooo, bij mij zou dat wel opvallen! Ik heb namelijk blonde wimpers ;-)  9 april 2017

  Ik vond jouw reactie in Shifra haar video zo leuk! Haha knap van Wikkie!
  Liefs


  Femke - Youniqueblog

  11 april 2017

  Ah, leuk om te horen :-)!  9 april 2017

  Nou, die Wikkie heeft de dag van zijn leven gehad ;) Die video van Shifra vond ik zó leuk! Ook grappig hoe je eerst aan 1 april dacht.


  Femke - Youniqueblog

  11 april 2017

  Ja, juist omdat Shifra altijd zúlke briljante 1 april-grappen heeft. Ik dacht echt: ‘Dit is een prank’. De afgelopen jaren was ik er namelijk ook steeds weer ingetrapt, haha ;-)  9 april 2017

  Hahaha leuk om te lezen! Ja, die video van Shifra en Hans was wel emotioneel hoor. Ik snap wel dat je dacht dat het een 1 april grap was haha.


  Femke - Youniqueblog

  11 april 2017

  Ja, ik trap ook echt IEDER jaar in haar 1 april-grappen, haha!  9 april 2017

  Hahahaha ik zie het helemaal voor me dat Wikkie gewoon zat te wachten tot jullie weggingen… :’)
  Ik heb de video van Hans & Shifra ook gezien ja, moest echt huilen man! ZO LIEF!


  Femke - Youniqueblog

  11 april 2017

  Ooo, dat snap ik helemaal! Was echt een tranentrekker..  9 april 2017

  Haha, arme Wikkie. Al had die waarschijnlijk de dag van haar leven. Wij hebben hier ook twee poezenbeesten zonder food-rem. Klein probleem als we een weekendje weg gaan: we geven ze dan éxtra veel voer, maar als je dan 30 minuten later toch nog een keer gaat kijken, is praktisch alles op. Helaaaas.


  Femke - Youniqueblog

  11 april 2017

  Dat is dus ook PRECIES het probleem van Wikkie. Wij kunnen ook nooit de hele dag voer uit laten staan, want dit zou ze gewoon meteen opeten. Zo stom!  9 april 2017

  Haha ah, Wikke toch! Ik ga trouwens meteen eventjes de video van Shifra kijken, ik heb hem nog niet gezien. Shame on me!


  Femke - Youniqueblog

  11 april 2017

  Oh, ik ben benieuwd wat je ervan vindt! Of vond… Inmiddels ;-)  9 april 2017

  Zo leuk dat je zus bijna gaat trouwen! Ik weet nog hoe spannend dat voor mij was vorig jaar, geniet er maar goed van want deze tijd is magisch <3


  Femke - Youniqueblog

  11 april 2017

  Ooo, dat ga ik zeker doen :-)  10 april 2017

  Vergeten om make-up op te doen is toch een héél klein beetje herkenbaar. Soms spendeer ik zo veel tijd aan een ooglook dat ik zo opgelucht ben als alles eindelijk ongeveer gelijk is, dat ik vergeet om mascara aan te brengen. :’) Gelukkig heb ik donkere wimpers, dat maakt het iets minder erg!


  Femke - Youniqueblog

  11 april 2017

  Ik zou daar echt niet mee weg kunnen komen, met mijn blonde wimpers ;-)  11 april 2017

  Leuk om te lezen!  11 april 2017

  Oh, wat is die Wikkie een vreetzak zeg!! Doe maar zo’n t-shirt inderdaad, haha. En ja, dat filmpje van Hans en Shifra, ik heb ook echt ff zitten huilen hoor :-)


  Femke - Youniqueblog

  11 april 2017

  Dat snap ik! Ik vond het ook zo ontroerend <3  12 april 2017

  OMG WIKKIE! 1,5 zak snoepjes, whahaha! En zo leuk om jouw reactie te zien op het nieuws van Shifra, cute!