Things that made my week...#259
16/04/2017


things that made my week
Vrolijk Pasen! Hopelijk genieten jullie allemaal van een heerlijk (lang) paasweekend. Deze week werd een stagiaire op onverwachte wijze geconfronteerd met het feit dat ze écht moet afstuderen, ving ik onbedoeld een hilarisch gesprek op en kijk ik nu héél anders naar een appel. Benieuwd?

 • Ik, verzuchtend wanneer ik mijn chips craving probeer te temmen: “Weet je wat ik wil dat ze uitvinden? Chips zonder vet.” Roy: “Dat bestaat al. Dat noemen ze een appel.”
 • Stagiaire wanneer ze aan haar ov-chipkaart pulkt waarvan de buitenkant langzaam begint af te bladeren. “Het is toch wel een teken als zelfs je ov-kaart aangeeft dat het tijd is om af te studeren…”
 • Afgelopen week écht gehoord, meisje 1: “Nee. Nee, dit ga je niet menen. Oh, nee. Nee dit kan echt niet.” Meisje 2, geschrokken: “Wat is er?” Meisje 1: “Ik ben mijn FOUNDATION vergeten.”
 • Waarop het gesprek vervolgens doorgaat, Meisje 2: “Maar je hebt toch al foundation op?” Meisje 1, met een gefrustreerde zucht: “Ja, maar je weet hoe erg ik flip als ik mijn foundation ben vergeten.” Geloof me: dat was een understatement, want de tirade ging nog minutenlang door.
 • Roy en ik die spontaan besluiten om voor onze laatste vier maanden al wonend in de binnenstad van Den Bosch een VUE Movie Pass aan te vragen. Oftewel: mocht je ons kwijt zijn, dan weet je ons te vinden ;-)
 • Als ik samen met een collega naar het werk rij, en ze de auto af laat slaan voor het stoplicht. Collega met een opgeluchte zucht toen we eenmaal op de snelweg waren: “Nou… We hadden even opstartproblemen, maar nu heb ik alles onder controle.” Ik: “We hadden inderdaad letterlijk opstartproblemen.”

Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie aan het genieten van een (lang) paasweekend?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER20 reacties


  16 april 2017

  Hihihi die van de ov chipkaart is funny ;-)

  Fijne dag Xoxo


  Femke - Youniqueblog

  17 april 2017

  Jij ook :-)!!  16 april 2017

  Het is 8 uur ‘s ochtends en door die foto van jou heb ik nu serieus zin in sushi ;) En in chips trouwens ook, echt no way dat ik die inruil voor een appel!


  Femke - Youniqueblog

  17 april 2017

  Hahaha, sorry not sorry ;-) En precies wat ik dacht! Een appel valt toch echt in het niet bij chips.  16 april 2017

  Ohhh ik had laatst ook twee meisjes in mijn omgeving maar de ene was vergeten mascara op te doen. Dat ging geen eeuwen door maar het was lang genoeg om mijn lach niet meer in te kunnen houden. Ahhh appels zijn een goed idee, wel lekker overigens haha.


  Femke - Youniqueblog

  17 april 2017

  Ik was ook héél blij dat mijn gezicht uit het zicht was voor die twee meiden. Ik keek ze ook opzettelijk niet aan voor het geval ze in de gaten hadden dat mijn lach veroorzaakt werd door hen ;-)  16 april 2017

  Haha, het is toch eigenlijk best sneu als je vergeten foundation je grootste zorg is ;) Wel weer grappig om zo’n verhaal aan te horen, lijkt me! Geniet van jullie filmpas!


  Femke - Youniqueblog

  17 april 2017

  Typisch gevalletje van #firstworldproblems ;-) Maar het was inderdaad wél echt heel grappig!  16 april 2017

  Leuk om te lezen!  16 april 2017

  Wie zeult er nou de hele tijd een flacon foundation mee XD ik heb nauwelijks een lipbalm in m’n tas :’)


  Femke - Youniqueblog

  17 april 2017

  Ik vond het ook héél bijzonder allemaal, haha!  16 april 2017

  Ja lap, nu heb ik zin in sushi! Leuk artikel femke.


  Femke - Youniqueblog

  17 april 2017

  Hahaha, sorry ;-) En lief, dank je wel!!  16 april 2017

  Ja, appelchips bestaat echt haha, volgens mij is dat heel erg makkelijk om te maken, maar lijkt mij niet zo lekker. Ik ben ook echt chipsverslaafd hmm.

  Ik vind het trouwens helemaal niet erg als ik make-up vergeten ben, wel hilarisch als je zoiets aan moet horen


  Femke - Youniqueblog

  17 april 2017

  Pfoe, nee ik ook niet! In sommige gevallen kan ik het me wel voorstellen hoor, maar gezien ze inderdaad echt al een aanzienlijke laag make-up op had, dacht ik (net als haar vriendin): waar maak je je druk om :’)?  17 april 2017

  Haha een appel. Als je er dan een eet smeer je er gewoon lekker wat pindakaas op, super lekker!


  Femke - Youniqueblog

  17 april 2017

  Ooo, dat heb ik nou nog nooit geprobeerd. Maar eerlijk: ik houd van pindakaas. Gouden combinatie lijkt me zo ;-)?  18 april 2017

  Haha, wat een drama, als je je foundation vergeten bent.. Dat neem ik dus echt NOOIT mee :-). Geniet van je VUE-pas!!  19 april 2017

  Omggg sushi! <3 Nu echt ophouden hoor, want ik krijg weer super veel zin in sushi. #cantgetenough #magjemijvoorwakkermaken haha


  Femke - Youniqueblog

  21 april 2017

  Ooo, voor sushi mag je mij dus ook al-tijd wakker maken. Zo lekker!