Things that made my week...#263
14/05/2017


things that made my week
Deze week deelde een vriendin een heel bijzondere (en herkenbare) reden waarom ze nooit zal vloggen, wees een collega mij op mijn grootse #firstworldproblem en bleek het uitzoeken van een bank een pikanter randje te hebben dan gedacht. Benieuwd?

 • Wanneer een aantal vriendinnen en ik grondig de menukaart van Vapiano aan het bestuderen zijn. Vriendin: “Crema di funghi met boter en room…” *tegen mijn andere vriendinnen* “Als jullie Femke willen vermoorden dan moeten jullie dit bestellen.” En bedankt ;-) #lactoseintolerant
 • Ik, wanneer ik door Facebook aan het scrollen ben: “Iiiiiieeh.” Roy: “Wat?” Ik: “Mijn zus heeft nu haar achternaam veranderd op Facebook.” Roy: “Iiiiieh.”
 • Wanneer ik met een vriendin aan het praten ben over vloggen. Vriendin: “Ik snap echt niet hoe mensen dat doen. Er zijn soms dagen dat ik niets meer doe dan de hele dag The Sims spelen.”
 • Mijn ouders die mailen dat ze dit weekend in Salzburg zijn voor het concert van Andrié Rieu. Ik, tegen Roy: “Nou… Tot zover Moederdag.” Maar uiteraard wel heel leuk voor hen.
 • Op de Cosmopolitan-redactie mogen genieten van de meest Instagrammable lunch óóit. Soon more!
 • Als ik aan het ‘klagen’ ben dat ik voor de vierde keer uit eten ben binnen een tijdsbestek van 7 dagen. Collega, grappend: “Hè, wat vervelend. Alwéér biefstuk.” Ik: “Oké, point taken.”
 • Wanneer we vervolgens drie sneetjes brood als bijgerecht voorgeschoteld krijgen. Collega: “Ik dacht dat we stokbrood zouden krijgen. Is het de bedoeling dat we nu sneetjes brood gaan smeren?” Ik, al gebarend naar het brood: “Gezien jij twee kinderen hebt, is dit voor jou bekend terrein.” Collega, lachend: “Nou, wat zal ik voor jullie smeren: jam of pindakaas?”
 • Ik, wanneer ik aan collega’s vertel hoe het proces van het uitzoeken van onze bank eruitzag: “Vervolgens kregen we wel vijftig verschillende staaltjes met grijstinten waaruit we konden kiezen.” Collega, met een veelbetekenende blik: “Ha! Vijftig tinten grijs…”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER11 reacties


  14 mei 2017

  Haha, wat een leuke momentjes weer! Jammer dat Moederdag er niet echt in zit ;) En die veranderde achternaam lijkt me ook wel een dingetje. Gelukkig heb ik alleen twee broers, dus dat “ieh”-moment blijft mij bespaard ;) Fijn weekend!  14 mei 2017

  Leuke momenten weer! Dat ‘iehhh’ moment zal bij mij binnenkort ook volgen hahaha.  14 mei 2017

  dat telefoonhoesje op de foto is echt cute btw :D  14 mei 2017

  Leuke momentjes weer haha! Ik vind dat wat je vriendin zegt over het vloggen heel herkenbaar. Ik denk dat het ontzettend saai zou zijn als ik mijn leven zou vloggen!  14 mei 2017

  Blijf dit altijd zo leuk vinden van jou.  14 mei 2017

  Wat een leuk artikeltje weer! Dat van de Sims is heel herkenbaar, oeps. En wat grappig met die boterhammen op restaurant. Fijne zondag!  14 mei 2017

  Wat heb je een gaaf telefoonhoesje! En ‘t klinkt als een fijne week met zulke leuke momenten. En inderdaad, over dat vloggen. Dan zou je me de hele dag achter de computer zien…  14 mei 2017

  Haha, leuk weer! Ik heb dat ook altijd met die achternamen op Facebook.  15 mei 2017

  Hahaha, heerlijk, 50 tinten grijs en doe mij maar jam op die boterham! Lekker bij de biefstuk :’).  16 mei 2017

  oeh ik ben wel erg benieuwd naar die lunch haha! erg leuke momentjes heb je weer gehad!  18 mei 2017

  Hoi!

  Misschien een beetje gek, maar waar is dat telefoonhoesje vandaan? Hij is echt superleuk en ik heb precies dezelfde telefoon, haha!

  Groetjes