Things that made my week...#266
04/06/2017


things that made my week
Deze week had ik een uitzonderlijk blond moment in de bioscoop, werd ik verrast met een onverwacht geluid op de werkvloer en werd ik geconfronteerd met het feit dat ik misschien tóch niet zo duidelijk praat als dat ik dacht. Benieuwd? 

 • Wanneer Roy en ik in een beddenwinkel rondwandelen. Roy: “Hé, memory foam. Dat is iets voor mij!” Ik, verbaasd: “Hoezo?” Roy, schouderophalend: “Dan onthoud ik nog eens wat.” Ik was héél blij dat hij deze grap zelf maakte.
 • Als Roy en ik naar de VUE Sneak Preview gaan en we vooraf een quiz krijgen met het thema ‘Allerhande’. Ik, na zo’n drie verschillende random vragen over films: “Hè? Ik dacht dat de quiz over Albert Heijn ging. Ik snap de link met deze films niet?” Roy, die een lach moest onderdrukken: “Allerhande betekent óók ‘allerlei zaken’.” Je snapt: ik kleurde bijna net zo rood als de stoelen van schaamte.
 • Wanneer ik een aantal studenten van de HAS Hogeschool aan het begeleiden ben tijdens het vloggen. Ik: “OK, so you should stand awkwardly close together.” Student, lachend: “Well, being awkward is my talent.”
 • Wanneer er uit de printer op het Shoeby hoofdkantoor een (in mijn oren) bekend geluid klinkt. Ik: “Hé…Dat lijkt wel dat geluid uit Lingo. Wanneer je net een woord hebt gespeld.” Collega 1, hoofdschuddend: “Oké, Fem.” Wanneer er de volgende dag uit de printer wéér hetzelfde geluid klinkt. Collega 2: “Hé, LINGO!” Ik, tegen Collega 1: “IK ZEI HET TOCH?!” En dat Collega 1 me vervolgens aankijkt met een blik à ‘dat is écht jullie mankement’ ;-)
 • Als ik met een bedrijf aan het telefoneren ben om een afspraak te maken. Telefoniste: “Wat zei je ook alweer dat je naam was? Merlin van der Kamp?” Eh ja… Bíííjna.
 • Nogmaals bedankt voor al jullie toffe reacties op het artikel ‘Hoera, ik ben in (sociale) verwachting!‘. Zo leuk om te lezen (of: eigenlijk niet) dat het voor jullie zo’n herkenbaar onderwerp is.

En hoe gaat het verder met jullie? Hebben jullie een fijne week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER5 reacties


  4 juni 2017

  Wat een leuke dingen weer deze week! Ik heb daar ook wel eens last van maar dan vooral met mijn achternaam haha  4 juni 2017

  Ik moest heel hard lachen om ‘Allerhande’, hahaha.  4 juni 2017

  Haha, dat van Allerhande zou ik ook zo kunnen denken inderdaad. Zo’n naamsverwarring overkwam mij toevallig ook deze week op het werk. Ik vond het toch knap hoe diegene mij Merel noemde in plaats van Romy ;)  4 juni 2017

  Wat een heerlijke momenten weer, dat Allerhande momentje, geweldig haha! Dat artikel over de sociale verwachting was absoluut herkenbaar.  4 juni 2017

  memory foam is ook iets voor mij denk ik! hahaa