Things that made my week...#278
27/08/2017


things that made my week
Deze week ontdekte mijn moeder een handige skill die ze had opgedaan door het lezen van thrillers, bleek de loodgieter geen sterk richtingsgevoel te hebben en schatte een collega de muzieksmaak van een negenjarige wel heel volwassen in. Benieuwd?

 • Wanneer mijn vader tijdens het klussen in ons huis een schroefje kwijt is en mijn moeder ‘m vindt: “Ha! Wat een speurneus ben ik, hè? Die moordrommannetjes lezen heeft dus echt wel nut.”
 • Wanneer een loodgieter bij ons voor de derde avond op rij bij ons thuis komt klussen, maar op de weg ernaartoe wéér de weg was kwijtgeraakt: “Het is wel lastig te vinden hier, hè?” Ik: “Eh.. Nou het huis staat nog op dezelfde plaats als gisteren.”
 • Als de loodgieter vervolgens bijdehand probeert te doen door opmerkingen te maken over de gaten in mijn broek. Doe maar niet.
 • Wanneer collega’s actieve reisverhalen uitwisselen: “Ik heb ooit door de Grand Canyon gewandeld met Sketcher Shape Ups. Dat is goed voor je billen, zeiden ze. Nou ik heb het geweten. Ik kon niet meer lopen.”
 • Als een collega een negenjarig meisje interviewt over haar ervaring als kidsmodel en het meisje vertelt dat ze muziek luisterde om haar zenuwen in bedwang te houden. Collega: “Oh ja? Wat luisterde je dan? House?”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER5 reacties


  25 augustus 2017

  Dit is nog steeds één van mijn favoriete rubrieken, maakt me elke keer aan het lachen! Wat een grappige opmerking van je mama! :)  27 augustus 2017

  Ik vind dit ook zo leuk, elke keer weer! Vind het ook zo knap dat je altijd alles onthoudt en opschrijft, haha. Ga ik ook maar eens proberen, want vind het leuk zulke dingen mee te nemen in mijn weekoverzichten die ik ga herintroduceren.  28 augustus 2017

  Haha, dat van die gaten in die broek is echt een terugkomende struggle bij mij. Loop echt niet met hele grote gaten rond, maar het blijft een ding voor wat oudere mensen haha. Die sketchers trouwens, daar moest ik enorm om lachen. Ik had eens een Aardrijkskunde docent die door de klas bouncete met die schoenen haha!  28 augustus 2017

  Hahaha, met die Skechers in de Grand Canyon, dat zie ik helemaal voor me! En arme loodgieter, dat ie na 3 dagen nog niet weet waar ie moet zijn.. :-)  29 augustus 2017

  Leuk om weer te lezen!