Things that made my week...#284
15/10/2017


things that made my week
Deze week transformeerde ik in mijn grootste nachtmerrie, waren mijn vriendinnen en ik een cruciaal ingrediënt vergeten en bleken er ook nadelen te kleven aan een nieuwe auto. Benieuwd?

 • Wanneer een aantal vriendinnen en ik samen een taco bowl maken en we hiervoor een grote pan met gele rijst hebben gekookt. Ik, na het avondmaal wanneer ik diezelfde grote pan in alle eenzaamheid op het fornuis zie prijken: “Hóé dan?! We zijn gewoon de rijst vergeten.”
 • Veranderen in mijn grootste nachtmerrie door met de auto naar de sportschool te gaan. En dan te bedenken dat het slechts vijf minuten fietsen is. Afijn.
 • Stagaire: “Gisteren aten we als verrassing kip teriyaki. Ik had echt geen idee. Ik wist alleen dat mijn moeder bonen, kip en tariyaki gehaald.” Collega, half lachend: “En je had nog steeds geen idee?”
 • Om acht uur ‘s ochtends klungelen bij het tankstation, omdat je zelfs bij poging drie géén idee hebt hoe je je nieuwe auto (soon more!) moet tanken. En de aanwezige werknemer bij de pomp ook nog nooit eerder gas had getankt. #firstworldproblems
 • Wanneer ik met een vriendin praat over muziek en vertel dat ik ook graag luister naar artiesten als Johnny Mathis. Vriendin: “Je had twintig jaar geleden geboren moeten worden!” *stilte* “Oh wacht. Dat klopt niet helemaal.”
 • Wanneer Vriendin 1 om hulp vraagt met het eruit halen van batterijen omdat ze geen nagels heeft. Vriendin 2: “Je weet dat je ze er ook uit kunt halen met dit touwtje, toch?” Vriendin 1, droogjes: “Ik ben blond geboren, denk ik.”
 • Naar de winkel gaan om visdraad te halen en vervolgens met vanalles en nog wat naar buiten komen behalve dat. Is ook een prestatie, natuurlijk.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER9 reacties


  15 oktober 2017

  Ik voelde me een klein, dreinend en dwars kind na een bezoek aan de psycholoog en ik ben enorm moe, maar gelukkig kan ik om jouw blogpost nog lachen en heb ik op zich wel een fijne week gehad. :-)  15 oktober 2017

  Haha, dat laatste overkomt mij ook regelmatig! En ik ben heel benieuwd naar je nieuwe auto :)  15 oktober 2017

  Haha, grappig lijstje! Moest vooral lachen om die over ’20 jaar geleden geboren worden’, Leuk om dit zo bij te houden.  15 oktober 2017

  Haha dit artikel maakt mij altijd weer aan het lachen. Ik heb het zo vaak gehad dat ik met van alles buiten kwam, behalve met wat ik moet hebben.  15 oktober 2017

  Hahah geweldig; en een geruststelling voor vriendin 1: dat had mij precies zo ook kunnen overkomen;p.  16 oktober 2017

  Eurgh, dat met tanken heb ik altijd als ik een nieuwe auto heb (ok, nu klinkt het alsof ik om de zoveel maanden in een nieuwe auto rijd…niet dus). Heb nog nooit een auto op gas gehad, maar vind benzine al lastig genoeg. Bij mijn eerste auto heb ik tijdens de eerste keer tanken eerst mijn toenmalige vriend gebeld, vervolgens drie verschillende mensen gevraagd en het uiteindelijk na een half uur zelf uitgevogeld.  16 oktober 2017

  Haha dat tanken heb ik hier elke keer! Ze hebben hier net andere namen dan in NL en die ben ik zó gewend dat ik hier elke keer weer 3x moet nadenken welke het ook al weer moet zijn. Er zijn namelijk wel 3 verschillende ‘ongelood’ en de kleur verschilt soms ook nog eens per tankstation, waarom?!  17 oktober 2017

  Hahaha, heerlijk weer. Dat tanken met de nieuwe auto is ook best lastig inderdaad!  20 oktober 2017

  Leuk om te lezen!