Freelance tekstschrijver, copywriter of social media expert nodig?
07/11/2017


femke kamps freelance tektschrijver content creator

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat ik mezelf inschreef bij de Kamer van Koophandel als freelance tekstschrijver en mijn zakelijke website lanceerde. Een tijdsbestek waarbinnen zonder twijfel veel is veranderd. De zolderkamer bij mijn ouders is verruild voor een koophuis, en die droom om ‘ooit eens een boek te schrijven’ is nu werkelijkheid geworden. En daar hoort ook een nieuwe zakelijke website bij, dacht ik zo.

How does she do it? Zoals ik graag blijf herhalen: niet alleen. Angelina van Eunoia Studio maakte op basis van al mijn wensen (yes, dit was een hele lijst) het prachtige design met diagonale lijnen en veel ruimte voor beeld. Het merendeel geschoten door één van mijn meest favoriete fotografen Ellen van Lent. Bekijk je mijn nieuwe zakelijke website via desktop dan zul je op de homepagina zelfs bewegend beeld (lees: video) terugvinden. Iets waar ik ontzettend blij mee ben. Vanuit hier kun je navigeren naar verschillende pagina’s, waaronder mijn portfolio. Deze is opgedeeld in vijf verschillende categorieën: creatief schrijven, SEO-proof webteksten, copywriting, online coördinatie en lezingen & workshops. Ook hier kun je naast het lezen van de tekst door de afbeeldingen scrollen of swipen om een beter beeld te krijgen bij hetgeen ik doe.

Ironisch genoeg heeft één van mijn beste vriendinnen en tekstwonder Donna me geholpen bij het schrijven van de teksten voor mijn zakelijke website. Ik vond het namelijk zo gek om in zelfpromotie modus over mezelf te schrijven. Zelfspot kan ik moeiteloos serveren in iedere gewenste dosis, maar een elevator pitch? Dat levert bij mij vrijwel altijd een mentale syntax error op. Dat er nu dus een website staat waar ik enorm trots op ben, heb ik dus écht aan eerdergenoemde dames te danken. You rock!

Nieuwsgierig geworden? Je kunt hier mijn nieuwe zakelijke website bekijken. Ik ben héél benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER20 reacties


  7 november 2017

  Wat gaaf dat je nu ook een zakelijke website hebt. Ik vind hem erg mooi geworden!


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Oh, ik had al een zakelijke website hoor. Maar alleen nu weer eens in een nieuw jasje gestoken :-) Heel leuk om te horen, dankjewel!  7 november 2017

  Ziet er goed uit Femke! You can be proud!


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Superleuk, dankjewel :-)!  7 november 2017

  Wat gaaf dat je je zakelijke site hebt vernieuwd. Het ziet er erg mooi uit! Zo gaaf ook dat je dit werk alweer 3 jaar als zelfstandige doet en volgens mij met veel plezier :)


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Ah, zo leuk om te horen! Ik heb het enórm naar mijn zin, dus goed om te horen dat ik dit ook uitstraal. Dankjewel :-)  7 november 2017

  Wauw, ziet er echt ontzettend mooi uit, duidelijk en overzichtelijk, echt een fijne site! Als ik wel één opmerking mag geven: als je op je site scrollt, pakt hij zelf meteen een heel stuk wat hij naar beneden gaat, waardoor de tekst die ik nog wil lezen opeens naar boven verdwijnt.. Het zou fijner zijn als het een ‘normale’ scroll heeft, zodat je gewoon kleine stukjes kan doen :)

  Verder echt een mooie site!

  xx


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Ah, zo leuk om te horen! En natuurlijk mag je je feedback geven. Fijn juist! Ik had deze alleen nog niet eerder gehoord, maar ik zal er zeker achteraan gaan. Via welke browser heb je mijn website bekeken?


  Paula

  7 november 2017

  Wat een prachtige site! Enige puntje wat mij betreft, een @live.com adres vind ik persoonlijk niet passen bij een zakelijke site. Kan je niet een mailbox inrichten op je eigen domein?


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Leuk om te horen, thanks :-)! En fijn juist dat je zo eerlijk bent. Het is alleen zo dat ik op dit e-mailadres nu eenmaal het beste bereikbaar ben en dit vind ik het belangrijkste voor (potentiële) opdrachtgevers.  7 november 2017

  Heeeeel mooi!!! En zo gaaf dat je nu gewoon een boek aan je portfolio hebt toegevoegd!


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Wauw, echt hè? Zo’n bizar idee…  7 november 2017

  Hij is ontzettend mooi geworden! Laatst heb ik ook een soort gelijke website voor mijzelf opgezet :)


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Ah, wat leuk om te horen! En wat goed. Doe je soortgelijk werk, of :-)?  7 november 2017

  Je site is echt heel mooi geworden! Wow!


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Yay, zo leuk om te horen! Dankjewel <3  7 november 2017

  Wat een prachtige website! <3 Je hebt echt een fantastische stukje internet hoor!


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Zo lief, dankjewel!  10 november 2017

  Dat ziet er prachtig uit, Femke! Echt mooi geworden!


  Femke - Youniqueblog

  10 november 2017

  Zo leuk om te horen – dankjewel :-)!