Things that made my week...#293
24/12/2017


things that made my week
Hoewel het natuurlijk morgen pas écht kerst is, wil ik jullie uiteraard nu allemaal al héél fijne feestdagen wensen! Deze week had een collega een onconventionele reistip, had een andere collega een bijzondere waarschuwing en nam Wikkie de beslissing van ons nieuwe gezinslid mij niet bepaald in dank af. Benieuwd?

 • Een collega die ik al-tijd op de wc tegenkom: “We moeten het vanaf nu gewoon onze play (lees: plee) date gaan noemen.”
 • Collega, al bellend: “Heb je toevallig Shazam?” *gepraat aan de andere kant van de lijn* “Ja, sjazam inderdaad.”
 • Wanneer een aantal collega’s door het noodweer in een ellenlange rij staan op Schiphol waardoor ze hun vlucht missen. Collega 1: “Als je een baby hebt, mag je altijd voor.” Collega 2: “Reistip: neem altijd een baby met je mee.”
 • Wanneer er bij een collega binnen een tijdsbestek van enkele minuten opeens wel heel veel dingen tegenzitten. Collega 1: “Jongens, ik kan wat agressief zijn in de aankomende minuten.”
 • Driftig aan het zoek zijn naar je telefoon terwijl je aan het bellen bent. Dat soort dagen.
 • Wanneer Hans en Shifra op bezoek zijn (voor iedereen die het leuk vindt: bekijk hier de vlog) en Zara me zéér ernstig aan blijft kijken. Shifra, tegen Zara wanneer ik iets stoms zeg: “Tante Femke is een beetje dom, hè?” En dat Zara dan opeens begint te lachen.
 • Wanneer Nox vrolijk door de huiskamer trippelt tot groot ongenoegen van Wikkie. Ik: “Heb je nu voor eeuwig een hekel aan me?” En Wikkie vervolgens knorrig miauwt.

Fijne feestdagen allemaal! En mocht je te druk zijn met gourmetten en leuke kerstfilms kijken dan wens ik jullie allemaal ook een heel gelukkig nieuwjaar toe. Al willen jullie aan het begin van het nieuwe jaar vast en zeker terugkomen voor een aantal toffe winacties…

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER2 reacties


  24 december 2017

  Haha, die reactie van Zara is geweldig! En die reistip van de baby is zeker een goede! ;) Fijne kerstdagen alvast!  24 december 2017

  hele fijne dagen gewenst :D