Over mij

Over mij
Eerst een digitale voorstelronde. Mijn naam is Femke Kamps, afgestudeerd in Communicatie Design (MSc) en fervent stukjestikker voor zowel print als online. Als 6-jarig meisje stond ik in de supermarkt altijd al te snuffelen tussen de nieuwste tijdschriften en deze gewoonte heb ik tot op heden niet afgeleerd. Verdwalen in mooie stukken en het ontdekken van alle nieuwigheden op online gebied, is het liefst wat ik doe.

Mijn hart gaat sneller kloppen tijdens het schrijven van human interest- en lifestyleartikelen en het afnemen van interviews. Uitzoeken wat iemand drijft, briljante life hacks en ontdekken hoe je leven nét dat tikkeltje leuker te maken, is waar je mij enthousiast voor krijgt. Ook sta ik bekend om het schrijven van herkenbare lijstjes met knipoog en mijn kleurrijke, creatieve uitspattingen. Naast bloggen, werk ik dan ook als freelance editor en online content writer voor o.a. Apple, Cosmopolitan en Fashionista. Mijn motto? Steve Jobs heeft ooit gezegd: “The only way to do great work, is to love what you do.” Iets waarop ik niets anders kan doen, dan enthousiast knikken vanachter mijn laptop.

Liefs,
Femke

Fotografie: Ellen van Lent

Kattencollectie Wikkie header
OVER WIKKIE
Wikkie is een creatieve samensmelting tussen grafisch vormgever Creatieve Dieren (Roy van Schijndel) en YouniqueBlog.nl (Femke Kamps), geïnspireerd door hun asielkat -jawel- Wikkie. De volledige collectie bestaat uit posters, ansichtkaarten, mokken en notitieblokken. Je kunt álle items uit kattencollectie Wikkie niet alleen vinden (en shoppen!) in onze webshop, maar ook bij het allereerste kattencafé van Noord-Brabant: Kattenparadijs Mispoes.

Staat dit icoontje bij een artikel? Dan betreft het een advertorial, ofwel een betaalde post. Dit beïnvloedt mijn mening over het product of dienst niet. Ik kies alleen maar adverteerders uit die daadwerkelijk bij mijn blog passen en probeer deze posts zo leuk mogelijk te maken voor jullie als lezers.